Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paroubka chránil pedofil, který si koupil miminko na sex!

Autor: Helena Lacinová, Jiří Čada - 
7. února 2013
12:19

Pedofil Viktor Š. (43), jehož zvrhlé činy a kupování miminek na sex včera otřásly Českem, byl blízko politickým špičkám! Jak Blesk zjistil, střežil v roce 2009 tehdejšího předsedu ČSSD Jiřího Paroubka v Praze na mítinku, kdy se na něho snesla smršť vajíček. Pracoval i pro ochranku, která hlídala hejtmana Haška!

Viktor Š., bývalý elitní voják, se nyní zpovídá z krutých činů. Zneužíval například školačku (9), ale také měl za 500 Kč orální sex s jedenapůlměsíčním kojencem.

Pan Nedotknutelný

V Libědicích na Chomutovsku, kde měl muž trvalé bydliště a adresu pro podnikání, ho znají jen v dobrém. Podnikal v několika oborech. Kromě hlídání objektů a ostrahy osob měl papír také na fotografování a reklamní činnost. V obci, kde žil s manželkou a synem (16), požíval vážnosti a choval se jako pan Nedotknutelný. Za sklem auta vozil průkazku ministerstva vnitra, to aby se prý vyhnul policejním kontrolám.

„Nemohu tomu uvěřit, že by toho byl schopen. Tady ho známe jinak. Veselý, kamarádský. Bylo ho všude plno. Nesedí na něj ani popis pedofila podle psychiatra, že by měl být tichý a nenápadný. To Viktor nebyl,“ řekl Blesku starosta Libědic Pavel Kozlík. Připustil však, že muž v obci pobýval minimálně. „Hlídal politické špičky a mafiány, ale tohle...,“ nevěří obvinění další místní muž.

Chycen při činu

Pedofil už sedí za mřížemi. Oznámení na něho podala žena (26) z Jihlavy, když jí Viktor Š. nabídl peníze za to, že mu ke zvrhlým hrátkám poskytne svého synka. V tu chvíli na případu začali pracovat internetoví specialisté a zjistili, že pedofil kontaktoval matky po celé zemi. Nejčastěji však v Brně a okolí. Zatknout pedofila však mohli až loni březnu, když se vrátil z ciziny. Policisté ho dopadli, když čekal na předání holčičky (4), aby ji mohl znásilnit.

Šlo o dítě švagrové ženy, která mu svoji šestitýdenní holčičku prodala za 500 korun. Ta byla obviněna také. Oběma hrozí až dvanáctileté vězení.

Z čeho byl obviněn

Viktor Š. byl obviněn ze dvou dokonaných znásilnění. Šestitýdenního novorozence a devítileté dívky, kterou nechal znásilnit před webovou kamerou na internetu. Dále z patnácti znásilnění ve stadiu přípravy. Zodpovídá se ze svádění k pohlavnímu styku dětí od 11 do 14 let. A také z nedovoleného ozbrojování. Policisté u něho našli vojenské výbušky a další munici.

Petra Paroubková: Toho muže jsem znala, hlídal manžela, ale i Michala Haška

Manželka Jiřího Paroubka Petra včera potvrdila, že muže, ze kterého se vyklubal pedofil, zná. Občas chránil jejího muže na mítincích. Nechyběl ani 27. května 2009 na mítinku, na kterém se na tehdejšího předsedu ČSSD, snesla vajíčková smršť.

„Obličej se mi vybavuje, patřil k ochrance, byl ale najímán jako externí pracovník. Posiloval stálé muže ochranky, zejména na mítincích,“ řekla včera Blesku Petra Paroubková.

Podle ní bezpečnostní agenturu vybírali pracovníci ČSSD a muži z této ochranky nehlídali jen jejího manžela, ale například také jihomoravského hejtmana Michala Haška.

olda1 ( 9. února 2013 22:23 )

Kmotrovský puč proti Bártovi hýbe mediální scénou. Nejsem příznivec VV, ale do vládních kroků šlapou dobře. Asi to bude ten důvod, kvůli kterému byl čirou náhodu zase nastartován puč proti Bártovi a VV. Je to zajímavé, že jakékoli problémové věci o VV slyšíme vždy v době, kdy je třeba odvést pozornost od problémů vlády nebo jejich jednotlivých stran - viz. aktuálně vnitřní krize ODS. A Kalousek nemá asi moc radost s napadání odsouhlasených církevních restituci že strany VV...

glumik ( 8. února 2013 12:50 )

http://www.denik.cz/z_domova/manzelka-obvineneho-vojaka-neuverim-ze-ty-ohavnosti-spachal-20130208-uj 5v.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=traffic-exchange z článku: Váš manžel je již skoro rok ve vazbě a čelí obvinění ze znásilnění malých dětí. Jak jste na to reagovala? Když policie manžela před rokem zatkla a já jsem se dozvěděla, z čeho je obviněný, byl to pro mě naprostý šok. Ani na okamžik mě ale nenapadlo, že je to pravda. Takže věříte, že je nevinný? Jsem si naprosto jistá, že Viktor není něčeho takového schopen. Celý rok tady přežívám a čekám, kdy se otevřou dveře a on bude mezi nimi...

glumik ( 8. února 2013 12:44 )

Kamarád: Někdo to na něj nejspíš ušil Do rozhovoru vstupuje kamarád Pavel, který podle svých slov Viktora Štingla zná osmnáct let: Já to řeknu klidně naplno. Celé to od samého začátku vypadá, jako by to na Viktora někdo ušil. Jako kdyby ho chtěl někdo odstranit, zbavit se ho. On při své práci určitě dost věcí věděl, nebylo by divu (Viktor Štingl pracoval osmnáct let v armádě, měl být elitním vojákem pozn.red). Já ho znám osmnáct let. Za tu dobu jsme si společně prošli dobrým i zlým. A věříte mu i poté, co vyšly najevo policejní informace? Řeknu to asi tak sám mám dvě malé děti. Devět měsíců a devět let a nikdy bych se nebál mu je svěřit. Ani teď, ani předtím, ani v budoucnu. Klidně bych je s ním poslal na cestu kolem světa. Bál bych se snad jediného že to menší dítě nezvládne přebalit.

handgood ( 8. února 2013 09:03 )

VV nám z politiky udělaly veřejný b-o-r-d-e-l.

minimaxxx ( 7. února 2013 23:52 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa