Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Zabijácký divočák řádí na Vysočině! Na svém kontě už má tři zraněné

Autor: Jiří Čada - 
31. října 2012
22:28

Kombajnem při sklizni kukuřice zranili zemědělci na Pacovsku mladého divočáka. Ten teď zběsile útočí na lidi. Tři z napadených mužů už skončili v nemocnici.

Strašlivý řev se bezprostředně po výlovu Ovčinského rybníka ozval z pod hráze. „To nebylo volání o pomoc, to byl zoufalý hrdelní řev,“ popisoval událost majitel rybníka Pavel Picka (48).

Ten okamžitě seběhl k potoku, kde spatřil jak na břehu s mladým rybářem, který si šel pod hráz nachytat nástražné rybky na štiku, smýká divočák. Všude po zemi byla krev. Pavel Picka neváhal a na zvíře se vrhl. V mžiku mu však běsnící kňour vykloubil ruku.

„Přesto mě zachránil život. Divočák mě srazil a přestože jsem ho kopal do hlavy, nedolil mě vstát,“ líčil útok zvířete rybář Pavel Filip (20) z Pacova.

Oba muži skončili vážně zraněni v pelhřimovské nemocnici.

Naposledy svými ostrými klektáky zaútočil zabijácký divočák na Františka Melichárka (46). Ten se s rodiči vypravil do lesa pod rybník na dřevo.

„Roztrhl mě nohu, ale stačil jsem ještě vyskočit na strom. Mobilem jsem varoval rodiče, aby se schovali do auta,“ ukazoval Blesku své poranění pan František.

Místní myslivci zatím marně po nebezpečném zvířeti pátrají.

oldzin ( 1. listopadu 2012 06:40 )

neumíš číst? je tam vstát

Digitt ( 31. října 2012 23:29 )

Nedolil mu stát hmmmmm...

Zobrazit celou diskusi