Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidička (†18) předjížděla kamarády, vylétla z vozovky a zabila se o strom

Autor: Ladislav Leimer - 
17. září 2012
08:45

Teprve osmnáctiletá řidička u Štěchovic na Praze-západ včera večer předjížděla vůz kamarádů. Manévr ale při vysoké rychlosti nezvládla, vyjela z vozovky a nejal do stromu. Ona i její spolujezdec (†21) na místě zemřeli.

Dívka se svým mercedesem na rovné vozovovce předjížděla auto kamarádů, sjela ze silnice a narazila do stromu po její levé straně. Náraz byl natolik silný, že strom spadl přes auto na vozovku, kde do něj narazil terénní vůz. Jeho řidič nestačil navíc dobrzdit a naboural ještě do dalšího vozu, který zastavil u nehody.

Na vině špatně připevněné kolo?

„Řidičce ani jejímu spolujezdci už záchranáři nemohli pomoci,“ potvrdil Mediafaxu policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. „Byli to mí kamarádi. Volali mi chvíli předtím, že píchli a museli měnit kolo,“ řekl policistům řidič auta, které u nehody zastavilo. „Pak nás dojeli a začali mě předjíždět. Najednou se jim auto jakoby zavlnilo a zmizelo v lese,“ dodal s tím, že mladík možná špatně kolo připevnil, nebo ho měl podhuštěné. „Hned jsem tam běžel, ale nešlo se k nim vůbec dostat,“ dodal šokovaný mladík.

Znali jste oběti autonehody? Víte, co před osudnou jízdou dělaly? Pište na tip@Blesk.cz !!!

bettyna25 ( 16. září 2013 19:58 )

ach jo, to je hrozné že je tomu už rok... Všem nám moc chybí.. je mi to moc líto... postrádáme je tu, je mi líto rodiny, ale i mě to dost deptá.. furt na to musím myslet, a říkám si že to není pravda že jsou tu snámi dál... Odpočívejte vpokoji, jednou se stejně setkáme....

dawe_bmw ( 31. října 2012 23:37 )

Fakt nechapu jak lidi kteri je neznali si vubec muzou dovolit neco takoveho tady psat...je to ubohost...takovy lidi jako byli oni,jich je hodne malo...byli uprimny,hodny a hlavne pracovity...nekradli,nefetovali..a vy tu o nich pisete ruzne sracky...zaslouzite si radsi nebudu rikat co........

jackie28 ( 23. září 2012 10:08 )

Tak já bych se ani tomu nedivila,kdyby kámen prorazil zadní gumu-u tý silnice se válí hodně kamenů,který se ulámali z tý skály.A nebo za to může i ta dobře udržovaná silnice,která je samá boule a samý hrbol.Pak se všichni diví,že je tolika bouraček a nehod,když ty silnice skoro nejsou udržované.

ketan ( 20. září 2012 20:46 )

viděls to auto?

ketan ( 20. září 2012 20:45 )

jak to tak čtu,ty si fakt dement

Zobrazit celou diskusi