Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Školák (15) ukradl otci auto a odjel z domova

Teprve patnáctiletý školák ujel s vozem svého otce
Teprve patnáctiletý školák ujel s vozem svého otce  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Jiří Čada - 
5. září 2012
16:28

Školák (15) po hádce s rodiči ujel z domova otcovým autem. Do konfliktu se svými rodiči se dostal v Havlíčkově Brodě mladík, který se rozhodl z domova utéci.

Rodičům zanechal v bytě na rozloučenou dopis s tím, že odchází. Ujel, aniž by vlastnil řidičské oprávnění, a to rovnou otcovým automobilem. Rodiče syna začali okamžitě hledat a jeho zmizení oznámili policistům. Ti zahájili rozsáhlou pátrací akci. Naštěstí městské kamery zachytily pohyb hledaného vozidla v centru města.

Školák se schovával v garáži

„Rodiče později nedaleko komplexu garáží na okraji města objevili zaparkovaný automobil. Okolo desáté hodiny večer se pak policistům podařilo zjistit, že hledaný chlapec se ukrývá v jedné z garáží svého kamaráda,“ informovala Blesk mluvčí havlíčkobrodských policistů Jana Mazourová.

Protože školákovi je více než patnáct let, policisté zahájili jeho stíhání pro neoprávněné užívání cizí věci.

hugu ( 5. září 2012 19:50 )

Bohužel se najdou i tací rodiče,ještě že máme výbornou justici,dítě odebrat,rodičům přinejmenším doživotí,když už ten trest smrti byl zrušen.

jonn ( 5. září 2012 18:25 )

Okamžitě zahájit léčbu prací !

lukreciaborgia ( 5. září 2012 17:11 )

Chudák kluk!!Určitě po něm rodiče chtěli aby se učil nebo nedejbože přečetl knížku!!A úplná hrůza,nechtěli po něm nakonec aby uklidil??No to si rodiče dovoluji moc.Včera se tady psalo o jednom případě a soud matce dceru odebral.

Zobrazit celou diskusi