Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt milenců: Československý pár (†27 a †37) zemřel na motorce

Autor: Ladislav Leimer, Nový Čas - 
19. září 2012
20:24

Oba se bezmezně milovali, ona však chtěla navštěvovat svou rodinu. Když jel Čech Radek (†37) se svou slovenskou přítelkyní Lýdií (†27) zpátky za jejími rodiči, do cíle už nedorazili. Kilometr před cílem je srazilo auto.

Oba zamilovaní již delší dobu žili v České republice. Na Slovensku byli u Lýdiiných rodičů na návštěvě. Když se do jejich domova vraceli, náraz do osobního vozu ukončil jejich životy. Záchranáři jim na silnici v Nové Bani už nedokázali pomoci.

Jen se vraceli z obchodu

„Sestra tu už nebydlela, s přítelem žili už delší dobu v České republice. Domů jezdili jen občas,“ vypověděla sestra tragicky zahynulé. Nejhůře nese ztrátu Lýdie její matka, která čekala, až se vrátí domů. „Byli ve městě v obchodě a vraceli se domů. Bylo to tak hodné děvče,“ plakala zoufalá maminka.

Kusy motorky byly na metry daleko

Několik svědků vypovědělo, že motorka jela příliš rychle a pak už jen slyšeli šílenou ránu. Podle současných zjištění, se na ulici v Novej Bani otáčel vůz, do kterého to motorka napálila.  Radek a Lýdii skončili na zemi, motorka byla rozmetána v okolí několika metrů. I když na místo přiletěl vrtulník se záchranáři, zamilované dvojici už nebylo pomoci.

moiaza ( 10. srpna 2015 15:40 )

 Tomu se říká být ve špatnou dobu na špatném místě. Každý máme svou svíčku. Když má dohořt, dohoří! Asi měli svou svíčku trošku kratší.

zelena.karkulka ( 20. září 2012 21:30 )

mám se podělat?

janaja ( 20. září 2012 10:16 )

Tvoje odpovědi nemají hlavu ani patu,tedy ztráta času.Ale je jistý,že ty by sis z palice žádnej mozeček nevytřískal,jelikož tam žádnej nemáš.Ale zase máš jednodužší život.Ať se ti daří.

vary ( 20. září 2012 09:37 )

Motorkáři jsou normální debílci.

vary ( 20. září 2012 09:36 )

Sedni si na motorku a jeď si vytřískat mozeček z palice, jsetli tam ještě nějakej máš.

Zobrazit celou diskusi