Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebevražda policistovy ženy: Před smrtí si dala prodloužit vlasy!

Autor: Jiří Čada, lmk - 
8. září 2012
05:00

Jen několik hodin před sebevraždou si Lucie B. (†32) ze Slavonic na Jindřichohradecku udělala poslední radost. Dala si prodloužit vlasy! Potom se zastřelila služební zbraní svého manžela a policisty Romana (36), který ji údajně týral.

Roman B. pravděpodobně o práci přijde. Detektivové policejní inspekce vyšetřují, jak se k jeho manželce dostala služební zbraň.

Jen pár hodin před smrtí si Lucka udělala poslední radost. „Potkala jsem ji odpoledne a ona mi ukazovala, že si nechala prodloužit vlasy. Vzala si na to prý půjčku. Byla přitom samá modřina,“ zavzpomínala včera na poslední okamžiky Lucčina života jedna z jejích přítelkyň.

Strach svědky opouští

Ty už pomalu začíná opouštět strach, který z jejího manžela mají, a téměř desítka přátel mrtvé je rozhodnuta vše detektivům inspekce vypovědět.

V domě manželů, kde se žena zastřelila, se našel také revolver. Jeho majitelem je údajně manžel mrtvé ženy. Může to být zbraň, s níž se Lucka přátelům chlubila, že ji Roman pro ni načerno sehnal na obranu proti vymahačům dluhů. To musí inspekce zjistit. Zatím přišla na to, že Roman před několika týdny vypůjčenou nákladní ávií srazil na silnici za Slavětínem cyklistu.

Chce se zbavit dětí?

Kolegové v uniformě navíc od Romana začínají dávat ruce pryč. Zvláště když se Slavonicemi šíří zpráva, že Roman se chce zbavit dětí. „Starší Matyáš nebyl jeho, o toho se už nyní stará sociálka, a mladšího Šimona prý adoptuje Romanova sestra,“ řekl Blesku známý rodiny.

Detektivové včera policistu Romana hledali v Chválkovicích u Jemnice, kde má pomáhat na stavbě. Prý shání peníze na dluhy, kde se dá.

varekanda ( 11. září 2012 11:40 )

Patřilo to někomu jinému

varekanda ( 11. září 2012 11:39 )

Omlouvám se,nebylo to na vás,asi jsem to špatně napsala

marka1234 ( 10. září 2012 15:26 )

O ní nic špatného nepíšu,já mám úctu k mrtvým,jen píšu pravdu,jak to bylo a vím to moc dobře a to,že si musela sama vydělávat na jídlo,to už jsem napsala.Ale pravda se brzo prokáže.

varekanda ( 10. září 2012 08:55 )

Ona si brala práci domu,on ji peníze nedával.vždy všechno nastrkal do automatu,když nevíte jak to bylo,prosím vás ani se neozývejte,mnějte k mrtvé uctu,to ona musela ještě pracovat aby si vydělala na jídlo....to asi ale nevíte

annael ( 9. září 2012 23:36 )

No to jsi mě rozesmála, ty přirozený háro Sama asi ani neumíš používat google a přes to, že píši například o použití nejkvalitnějších evropských vlasů, tak plácáš cosi o umělině Vážně nemůžu za to, že to máte u vás kvůli euru tak předražený. Sama se můžeš přesvědčit, pokud na to máš buňky, kolik u nás stojí prodloužení vlasů například při použití vlasů "Evropský výběr", "Evropský standart" nebo Indických vlasů.

Zobrazit celou diskusi