Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena policisty dala žádost o rozvod: Zmlátil ji, tak se zastřelila jeho zbraní

Navenek vypadali jako spořádaná rodina, doma prý ale manželka policisty trpěla
Navenek vypadali jako spořádaná rodina, doma prý ale manželka policisty trpěla  (Autor: INT, Facebook)
Autor: Vlaďka Hradská - 
6. září 2012
07:13

Malý Šimůnek (1,5) a jeho bráška Matýsek (6,5) zůstali od minulého čtvrtka bez mámy. Lucie B. (†32) se zastřelila služební zbraní svého manžela policisty. Její známý Zdeněk Gábor tvrdí, že mladou ženu její muž Roman B. týral a podal na něj trestní oznámení.

„Byli jsme přátelé. Chodil jsem k ní na masáže a ona se mi svěřovala. Manžel ji bil a týral, nedával jí žádné peníze. Všechno prohrál na automatech. Dohnal ji k sebevraždě. Proto jsem na policistu podal trestní oznámení. Už se mi ozvaly některé její kamarádky, taky o tom věděly,“ řekl Blesku Zdeněk Gábor ze Slavonic na Jindřichohradecku.

Gábor tvrdí, že nešťastná žena podala v pondělí minulého týdne žádost o rozvod. Dostala za to od muže pořádnou nakládačku, takže žádost ve čtvrtek stáhla. Ještě ten den ale obrátila pistoli proti sobě a zmáčkla spoušť.

Jihočeská policie případ nezveřejnila. Sebevraždou se přitom zabývala Generální inspekce policejních sborů. Zjišťovala, jestli ženu nezastřelil manžel. To se ale nepotvrdilo.

„Případem se nyní znovu zabýváme. Prověřujeme všechny okolnosti uvedené v trestním oznámení,“ řekla Blesku mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Vzkaz na druhý břeh

"Ahoj Lucí, až dnes jsem se zmohla napsat Ti vzkaz na druhou stranu. Je mi moc líto, že jsem tomu nedokázala zabránit. Věděla jsem od Tebe úplně všechno, ale o sebevraždě nebyla nikdy ani zmínka...," napsala na profil své mrtvé kamarádky žena, která pozdě litovala, že neodhadla situaci.

Přestože okolí vědělo, že mezi manželi neklape vše tak, jak by mělo, sebevražda všechny překvapila. "Plánovala jsi budoucnost. Pokud na tom, co se ti stalo, nese někdo vinu, tak věř, boží mlýny melou..," dodala Lucky

varekanda ( 7. září 2012 11:16 )

Co vy jste za hovado,jděte se léčit se svýma názorama...nejste náhodou taky policajt????jo jste

varekanda ( 7. září 2012 11:12 )

A jak to víš že nebyl doma???Byla jsi s nim???

dreams ( 7. září 2012 09:33 )

kdo z ní toho magora udělal....tyhle komentáře můžou mít opravdu jen chlapi....

dreams ( 7. září 2012 09:33 )

pokud by jí někdo pomohl, on by se dozvěděl, že si někde stěžovala a zmlátil by jí možná ještě víc...jediný, kdo jí mohl pomoci, byla policie...ale pro ně by to byla ostuda, takže to neřešili....chytráku...

mirka78 ( 7. září 2012 09:06 )

plně souhlasím s Katkou rodinu jsem znala a to co se tady děje a co mu už všechno prošlo je pravda Všichni se ho bojí nechápu jak muže dělat policajta takhle psychicky labilní člověk

Zobrazit celou diskusi