Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rozešli se kvůli viagře: Mladík (†24) skočil pod vlak!

Autor: INT, lm - 
15. srpna 2012
20:38

Zdánlivě banální hádka a následný rozchod s partnerkou zapříčinily, že si nadějný spisovatel a fotograf James Andrews (†24) sáhl na život. V nejromantičtější den roku skočil pod vlak jen proto, že přítelkyně nemohla unést, že si vzal Viagru.

Talentovaný spisovatel James Andrews a pohledná baletka Eleanor Sharpe spolu plánovali romantický výlet do Paříže na svátek zamilovaných - Valentýna. Rozešli se kvůli zdánlivé banalitě a mladík to neunesl.

Eleanor Jamese obvinila, že jí lhal, že s ní nikdy nepoužil Viagru a rozešla se s ním. James se jí omlouval a v hotelu jí zanechal dárek, který mu chtěla vrátit. Jenže James už na telefony neodpovídal a místo toho se rozhodl v den, kdy měli odlétat do Paříže, skoncovat se životem.

James necelé čtyři hodiny před tím než skočil pod vlak zanechal na Twitteru svým přátelům vzkaz: "Přeji každému z vás dlouhý a šťastný život. Mám vás rád. Posledních pár měsíců jsem byl skutečně na dně a je mi moc líto, že jsem vás nepožádal o pomoc. Vězte, že vás mám všechny rád. Je mi to líto."


 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hanja ( 16. srpna 2012 10:11 )

Nenavážejte se do něj.Zřejmě měl těžké deprese,byl nemocný.Škoda pěknýho mladýho kluka.

decathlonuv.fotr ( 16. srpna 2012 07:09 )

to byl teda c ..urak

rendyx111 ( 16. srpna 2012 00:02 )

Byl to prostě blbec....

Shelby16 ( 15. srpna 2012 23:29 )

akia ( 15. srpna 2012 22:29 )

Mladý, talentovaný fotograf a spisovatel, evidentně bez finančních problémů (výlet do Paříže, hotel....), tak kvůli čemu se sáhl na život? Kvůli hádce s přítelkyní? Jestli v tom byla skutečně jen hádka o viagru, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale byl to člověk, který se nedokáže vypořádat s lapáliemi běžného života. Pokud v tom samozřejmě nebylo něco závažnějšího, o čem nevíme.

Zobrazit celou diskusi