Silvia neměla lehký život. Sotva se vyrovnala se smrtí matky, která také spáchala sebevraždu, zemřel jí otec, kterého nadevše milovala. Po smrti obou rodičů přišla další rána. Herečku opustil její přítel a odstěhoval se do Austrálie.

Na Silvii toho bylo dost a tak krušné chvíle svého života zapíjela litry alkoholu, ke kterému polykala všelijaké prášky. Trpěla silnými depresemi a rozhodla se tedy svůj život ukončit.

Poprvé se o sebevraždu pokusila v září a později hned v říjnu 2011. Tehdy se Silvia předávkovala léky a byla převezena do nemocnice, kde strávila vánoční svátky na psychiatrii.

Léčba ji však nijak nepomohla a herečka se v lednu 2012 pokusila zabít potřetí. Opět spolykala velké množství prášků na spání a antidepresiv a opět skončila v nemocnici. Předávkovanou ji tehdy našel její přítel, který se s ní následně rozešel.

Poslední neúspěšný pokus o sebevraždu přišel v březnu. Ještě předtím se herečka svěřila svému lékaři, jak bezcenná se cítí, protože nemá žádné vzdělání ani rodinu. Už se prý cítila stará na to, stát se matkou. Také si stěžovala, že neměla nikoho, kdo by ji připravil na dospělý život. Silviino trápení však lékaři vzali na lehkou váhu a propustili ji do domácího léčení. A tím ji poslali na smrt. Herečka ihned provedla pátý pokus, kterému tentokrát nikdo nezabránil.  

Fotogalerie
2 fotografie