Silvia Seidel před několika měsíci poskytla rozhovor německému deníku Bild. Nikdo nemohl tušit, že to bude také ten poslední...

Anna mě zabila již před 20 lety,“ prozradila herečka svou nenávist ke své nejslavnější roli. „Za všechno neštěstí v mém životě může tahle role,“ dodala.

Seriál byl v Německu nejsledovanějším seriálem své doby, v televizi ho sledovalo 13 miliónů diváků. Ze Silvie se přes noc stala hvězda a byla častým hostem populárních talkshow. Jenomže dalšího podobného úspěchu, který sklidila za roli baletky Anny, už se ve svém životě nedočkala. A to ji zničilo.

Herečka neměla zrovna jednoduchý život. Osud ji nachystal jednu krutou ránu za druhou. Když se pomalu smiřovala, že už se kromě Anny ničím jiným neproslaví, zemřela její matka. Ta, stejně jako Silvie, trpěla depresemi a spáchala sebevraždu. „Když jsem ztratila mámu, začala jsem se bát života,“ svěřila se slavná baletka v rozhovoru. Další bolestnou ránou pro ni byl rozchod s partnerem Patrickem McGinleym a následná smrt jejího milovaného otce.

Lidé mě chtěli stále vidět v baletních piškotech. Ale já už si je neumím a ani nechci obout. Chodím po špinavých vlacích a autobusech, kde vystupuji. Je to jediný způsob, jak zaplatit nájem,“ postěžovala si Silvia.

Problémy, které se na Silviu valily, už byly nesnesitelné. Proto se před několika dny rozhodla veškeré trápení ukončit a spáchala sebevraždu. Policisté ji našli mrtvou v jejím bytě v Mnichově.  

Fotogalerie
5 fotografií