Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebevraha zachránila kapota auta: Mladík skočil z okna kvůli svatbě této dívky

Autor: Richard Veselý - 
11. srpna 2012
05:00

Sebevražda z lásky! Čeněk J. (29) skočil z okna třetího patra činžáku na pražském Žižkově. Dozvěděl se, že se bývalá přítelkyně Nikol H. (26) provdala. Život mu zachránilo zaparkované auto.

Čeněk s vážným poraněním hlavy a zlomeninami bojuje v nemocnici o život. K zoufalému činu se údajně rozhodl poté, co zjistil, že se jeho bývalá provdala za jiného.

„Ve čtvrtek večer jsme byli s Čeňkem v hospodě. Od známého se tam náhodou dozvěděl, že se Nikol před měsícem vdala. Od sebe přitom byli jenom dva měsíce,“ řekl spolubydlící Čeňka J.

Byl to zkrat v opilosti?

Mladík prý neměl psychické problémy ani sebevražedné sklony. „Musel to být zkrat. Přišli jsme domů, šel jsem spát a vzbudil mě rámus. Pod oknem v jeho pokoji byl rozbitý mobil a Čeněk ležel v krvi dole na chodníku. Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat,“ popsal.

Zatím není jasné, jak moc se na zkratovitém jednání podílel alkohol a drogy. „V hospodě si dal čtyři piva a jednoho jointa. Nepřišlo mi, že by byl nějak mimo,“ dodal spolubydlící.

Čeněk, který pracoval jako podlahář v soukromé firmě, údajně Nikol velice miloval a přál si s ní založit rodinu. Poté, co se s ním rozešla a odstěhovala se, zhroutil se mladíkovi celý svět.

Sama Nikol se k tragédii vyjadřovat nechtěla. „Vím o tom, už jsem volala do nemocnice. Nikomu do toho ale nic není,“ řekla pouze.

vrtajzub ( 11. srpna 2012 21:25 )

tomik007 - do čerta chlapče, začínaš sa mi páčiť ;-

vrtajzub ( 11. srpna 2012 21:18 )

premýšlam o svojom novom nicku tomík007 veľmi inšpiratívny diskus. príspevok, ty vieš vždy potešiť ty moja hlavička múdra

vrtajzub ( 11. srpna 2012 20:45 )

tomik007 - chlapče zlatý, ty si na to spomínaš?V priebehu 20 minut ste všetci prišli o vtákov, dodnes ich mám v svojej zubnej ordinácii vo vitríne naložených vo formaldehyde. Ten tvoj dodnes stojí

vrtajzub ( 11. srpna 2012 18:38 )

naidka ( 11. srpna 2012 18:36 )

Kdyby skákal zavčas pořádně v posteli, nemusel by potom skákat z okna.

Zobrazit celou diskusi