Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láska mu zavolala, že se vdala: Muž položil mobil a skočil z okna

Autor: simao, INT - 
10. srpna 2012
11:53

Jeho životní láska mu oznámila, že si vzala jiného, a tak se třicetiletý muž ze Žižkova rozhodl, že jeho život dál nemá smysl. Skočil z okna v nejvyšším patře domu v Řehořově ulici a skončil na tomhle zaparkovaném autě...

Sebevraždou se pokusil tíživou životní situaci vyřešit muž (30) z pražského Žižkova. Když mu jeho láska po telefonu oznámila, že si vzala jiného, skočil nešťastník z okna.

"Slyšel jsem ránu, jako když někdo odpálí dělobuch. Podíval jsem se ven a on tam ležel v bezvědomí na zemi vedle pomačkaného auta," řekl Mediafaxu jeden z obyvatel domu v Řehořově ulici.

Zhrzený třicátník vyskočil bez povšimnutí spícího spolubydlícího a dopadl přímo na zaparkované auto, které výrazně poničil. Pád ze čtrnácti metrů však přežil, do nemocnice ho však převezli v kritickém stavu.

"Muž vyskočil z okna kvůli nešťastné lásce," potvrdil jeden ze zasahujících policistů. "Pravidelně sem za ním chodila jedna Slovenka," popsala další ze sousedek. Případ nyní vyšetřuje kriminální policie.

125892 ( 10. srpna 2012 20:17 )

hmm... to je jako ty s lysohlávkem ... už se ti vrátil?

kacota ( 10. srpna 2012 14:30 )

To musela byť strašne veľká životná láska, keď ani nevedel že už má druhého a vydaj mu oznámila telefónom.. Slovenka poplietla chlapcovi z Žižkova hlavu, ale to je celé ..

modro ( 10. srpna 2012 14:15 )

A to nevěděl, že má dávno někoho jinýho?

kacota ( 10. srpna 2012 13:26 )

Veru, mal by radšej poďakovať Bohu že si vzala iného a nie skákať, no ni ?

Zobrazit celou diskusi