Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ze dcery miliardáře Rezeše je troska: Hrozí sebevražda!

Autor: oj - 
6. září 2012
18:18

V jednu chvíli si užívala svobody, luxusu a radosti ze života. Během několika vteřin o všechno přišla a jejím domovem se stalo vězení. Miliardářova dcera Eva Rezešová, která při tragické nehodě v opilosti zabila 4 lidi, přišla o všechno.

„Z mojí zkušenosti je běžné, že obvinění přestanou jíst nebo komunikovat. Nedá se říct, jestli vazbu hůř snášejí muži, nebo ženy. Je to individuální,“ řekl serveru pluska.sk psycholog Damián Benko.

Podle něj je to ve vazbě mnohem těžší než potom ve výkonu trestu. „Člověk z vteřiny na vteřinu ztratí svobodu, moc, je vytržený ze společenského života. Nedají se vyloučit ani myšlenky, nebo dokonce pokus o sebevraždu,“ obává se psycholog.

Přišla o dceru

Poslední rána byla, když ji soud odebral to nejcennější v životě – čtyřletou dceru Ellu. Předběžným opatřením ji svěřil do péči otce. "Promiňte, ale v zájmu rodiny a především zdravého vývoje mojí dcerky si už přeji jen klid a další medializace by tomu neprospěla," řekl Novému Času expartner Rezešové Erik Fischer.

Podle informací tohoto listu bydlí holčička přitom u svého otce už více než týden. K jejímu předání ze strany rodiny Rezešových došlo údajně v poklidu a bez jakýchkoli problémů už minulé úterý.

saja.s ( 7. září 2012 10:41 )

Je divne,ze se porad pise jen o ni.Co tak sluvko o tech obetech,co jejich rodiny?Na cestach se denne stavaji nehody,ridic neni dokonaly a obcas neco proste nevidi.Pokud nekdo jede autem ozraly a snad zdrogovany,zabije tolik lidi - cim se lisi od vraha s flitou v ruce?Takoveho cloveka mi lito neni,mel by "shnit" v kriminale....zabiti ctyr lidi nejde stejne nicim odcinit.

mata88 ( 7. září 2012 10:30 )

Akože teraz ju majú ľudia ľutovať? ... Je z nej troska iba kvôli jej sprostosti, kto jej kázal sadať za volant opitú a nafetovanú? Noviny sú plné iba jej ,,chudinky", ale čo tí pozostalí? tie deti, ktorým zobrala rodičov? To už nikoho nezaujíma.... Je mi nanič z takejto ,,smotánky" ... Ešte z nej nakoniec urobia obeť a otočia to tak, že za to mohli tí chudáci čo v tom aute uhoreli ...

majojo ( 7. září 2012 09:04 )

Spíš víc: Rodina v slzách....

majojo ( 7. září 2012 09:03 )

Uvědom si, že chlastala první ligu a sem tam tam šoupla i nějakou tu tabletu, ta musí mát absťák jako prase!

gogo ( 7. září 2012 08:56 )

Aby jste nás nedojali... Po pár dnech v obyčejném vězení je z této "chudinky" troska ?? Co by pak muselo být z lidí, kteří šli na př. do koncentračních táborů ?

Zobrazit celou diskusi