Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pohřeb policistovy ženy: Manželovi nikdo nepodal ruku!

Autor: hra - 
8. září 2012
17:57

Lucii, která se zastřelila policejní zbraní svého manžela, přišli doprovodit na její poslední cestě příbuzní, spolužáci a kamarádky. Nechyběl ani její manžel Roman, kterému však z Luciiných přátel nikdo nepodal ruku. Údájně se zabila, protože ji týral.

Tóny písně Ave Maria a zoufalý pláč maminky mrtvé Lucie, se nesl smuteční síni v Dačicích. Na pohřeb mladé ženy, která se posledního srpna rozhodla dobrovolně odejít ze života, přišly desítky jejích přátel, spolužaček a kamarádek.

V první řadě seděl i manžel Roman, který ji údajně týral. Známý Lucie Zdeněk Gábor na něj proto podal trestní oznámení kvůli domácímu násilí. Policistu nyní kvůli tomu vyšetřuje Generální inspekce policejních sborů.

„Zklamalo mě, že si dovolil na pohřeb přijít. Původně tu neměl být. Lucčiny přátelé mu ani ruku nepodali. Některé kamarádky ani nepřijely, aby mu neřekly něco ostrého,“ řekl Zdeněk Gábor na adresu manžela mrtvé.

„Pořád to nemůžeme pochopit. Lucka byla veselá, samá legrace. Takovou jsme ji znaly,“ řekly se slzami v očích její spolužačky. Na pohřeb se vydaly i Lucčiny sousedky z ulice ve Slavonicích, kde bydlela. „Je toho na nás moc, těžko se o tom mluví, jak to bolí. Nezlobte se, nebudeme nic říkat,“ shodly se.

Nejhůř nesla poslední rozloučení maminka mrtvé Lucie, která se po obřadu zhroutila a příbuznjí ji museli podpírat. Sedmiletý syn Matyáš na pohřbu chyběl. Z rukou sociálních pracovnic putoval ke svému biologickému otci, bývalému příteli Lucie. O druhého synka, teprve jedenapůlročního Šimůnka se stará sestra policisty, která ho údajně hodlá adoptovat.

kassandraka ( 21. září 2012 08:38 )

Máš pravdu Elis,určitě je to ubožák a podle všeho polda.

varekanda ( 11. září 2012 06:29 )

On to nebyl určitě

varekanda ( 11. září 2012 06:28 )

dal jim to on,stačí????

varekanda ( 11. září 2012 06:26 )

to co tu píšeš ti nevěřím,jen se chlubíš něčím,co jsi neudělala,lžeš,a lžeš i sama sobě i můj je u policie,a nikdy o ničem takovým nemluvil a mezi policajtama se všechno rozkřikne,tak tu nemel sračky

varekanda ( 11. září 2012 06:14 )

já tu nikoho nešpiním,a ostatní ví kdo jsem a tobě je do toho prd......ty se schováváš za špínu kterou tu píšeš,a nebo jsi stara panna a štve tě že byla hezká????,

Zobrazit celou diskusi