Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prominentní dcera Eva Rezešová: Ze sexbomby se stala troska

Autor: nč, vk, mokk - 
5. září 2012
05:01

Slovenská milionářka, která byla zvyklá na luxus, zažívá peklo. Eva Varholíková-Rezešová (35) zabila na maďarské dálnici čtyři lidi. Teď je ve vazbě. Nejí, pláče a rodina má strach, že v cele zemře.

Strhané rysy, nepřítomný pohled, slzy a psychické zhroucení. Tak vypadalo setkání Varholíkové-Rezešové s rodinou. Nejdříve padla do náruče matce, poté se rozplakala a nakonec zkolabovala. Když její nejbližší viděli, jak na ní visí oblečení, byli podle informací maďarského deníku Blikk zděšeni.

Přijde o dceru?

Na psychickém stavu Varholíkové- Rezešové se zřejmě podepsalo i zjištění, že její expřítel Erik Fischer (38) chce, aby jejich společnou dceru Ellu (5) dostal výhradně do svojí péče... Dopravní nehodu, při níž 21. srpna zemřely dva manželské páry, navíc Slovenka způsobila v opilosti. V její krvi se našly stopy po opiátech a 1,5 promile alkoholu. V autě Varholíkové-Rezešové navíc byla po nehodě nalezena láhev vodky. Zda žena pila alkohol i za jízdy, není jasné, avšak závažnost nehody, alkohol za volantem a cizí státní příslušnost byly důvodem, proč ji policie vzala okamžitě do vyšetřovací vazby.

Peníze nepomohly

I přesto, že se rodina snažila obměkčit soudce vysokou kaucí, aby byla Eva stíhaná na svobodě, nepochodila. Před trestem tak dceru magnáta Rezeše zřejmě nezachrání ani obrovský majetek, kterým oplývá...

Ze sexbomby se stala troska

Pokladnici vlivného klanu začal plnit Alexander Rezeš (†53). Do povědomí veřejnosti se zapsal jako magnát košických VSŽ (Východoslovenské železárny Košice), privatizátor a exmanažer volební kampaně HZDS. V minulosti byl považován za druhého nejbohatšího muže na Slovensku. Už tehdy se hodnota jeho majetku odhadovala na několik miliard korun. „Majetek jsem získal před nástupem do funkce díky úspěšné, dlouholeté a poctivé práci,“ obhajoval se Rezeš.

Majitel Sparty

V roce 1994 koupil prvních deset procent akcií ve VSŽ. Ty mu »přiklepla« vláda Vladimíra Mečiara. V témže roce se stal Rezeš ministrem dopravy a už v roce 1997 ovládal 47 procent ocelářského gigantu. Kromě toho byl také majitelem fotbalových klubů Sparty Praha a 1. FC Košice, dvou domů v Košicích, domu v Banské Štiavnici, nemovitostí v Bratislavě a několika přepychových sídel v zahraničí.

cembo ( 27. listopadu 2012 07:41 )

... "čoboland", "cobyland" ved to je jedno Pepo nie ? ...

1946 ( 5. září 2012 16:50 )

No ale tatínek měl určitě plno známých na všech možných úřadech.

1946 ( 5. září 2012 16:49 )

1946 ( 5. září 2012 16:48 )

Tak, ti 4 mrtvílidé už se nikdy nenají podle své chuti. život jim ukončila bezohledá osoba.

1946 ( 5. září 2012 16:47 )

stejné jako u nás. je vidět, že jsme přžed 20 letyx patřili k sobě.

Zobrazit celou diskusi