Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nehoda motorkářů: Matka našla na silnici těla synů (†26, †25)

Autor: Ladislav Leimer - 
27. srpna 2012
10:00

Rodinná motocyklová tragédie na Slovensku! Dva bratři, Ján (†26) a Ondra (†25), havarovali a skončili pod koly autobusu. Když přijela na místo nehody jejich matka, našla na cestě ležet jejich přikrytá těla.

Bratři během jízdy na motocyklu dostali smyk na mokré cestě a oba skončili pod koly autobusu. I když byli na místě záchranáři během několika minut, nedokázali mladým mužům už pomoci.

Skončili pod koly autobusu

Oba bratři se vraceli z víkendové akce v Malackách. Podle svědků na místě nehody řídil Ján, který na silné motorce vezl i svého o rok mladšího bratra. Pár kilometrů za obcí Blatná však mladíci dostali smyk. Z motorky spadli a jejich těla se několik metrů smýkala po vozovce. Na neštěstí jel naproti právě dálkový autobus, který směřoval z Banské Štiavnice do Bratislavy. Bratři skončili pod jeho koly a záchranáři jim už nedokázali pomoci.

Řidič přecenil své schopnosti

„Při dopravní nehodě utrpěli řidič motocyklu a jeho o rok mladší spolujezdec zranění neslučitelné se životem. Řidič autobusu a cestující zranění neutrpěli,“ informoval bratislavský policejní mluvčí František Peczár. Řidič autobusu po nehodě jen těžko hledal řeč. Policisté u něj alkohol v krvi nezjistili. „Pravděpodobnou příčinou dopravní nehody bylo, že řidič motocyklu jedoucí ve směru obce Blatné, nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, svým schopnostem a povětrnostním podmínkám,“ uzavřel Peczár.

fiamma ( 27. srpna 2012 22:35 )

dle prispevku je pro vas skoda novin i na utreni p...e

fiamma ( 27. srpna 2012 22:34 )

jeste hloupejsi

fiamma ( 27. srpna 2012 22:33 )

velice hloupy/a

fiamma ( 27. srpna 2012 22:28 )

opravdu nevim k cemu je diskuze pod tak smutnym clankem.proc nejsou mazany nevhodne prispevky?nepreji nikomu nic zleho,ale pisatelum "fuj"prispevku ale opravdu preji neco ooooopravdu mooooc smutneho.a nebylo by na skodu aby se k nim pripojil i ten kdo je zodpovedny za kontrolu prispevku-pak uvidime bude-li jim do vtipkovani

vfberan ( 27. srpna 2012 22:19 )

Cítím s tou mámou, také jsem přišla při havarii o 21ti letého syna. Plakat budu do konce života. Upřímnou soustrast.

Zobrazit celou diskusi