Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtící sázka: Miloš (†22) vykrvácel v náručí kamaráda

Miloš zahynul pod koly autam, které řídil jeho kamarád.
Miloš zahynul pod koly autam, které řídil jeho kamarád.  (Autor: šiš, PZ SR)
Autor: ljš - 
29. srpna 2012
05:42

Dvě zničené rodiny a jeden zmařený lidský život kvůli hloupé sázce na nelegálních automobilových závodech ve slovenské Nitře. Lukáš (20) bude muset navždy žít s myšlenkou, že zabil svého nejlepšího kamaráda, který naposledy vydechnul v jeho náručí.

Zábava chlapců, kteří přecenili svoje síly, se skončila obrovskou tragedií. Miloš a Lukáš se zúčastnili nelegálních automobilových závodů a zničili oběma rodinám život.

Lukáš (20) při nich srazil svého nejlepšího kamaráda Miloše (†22), který na něj čekal v cíli. Vykrvácel mu přímo v náručí, a to i přesto, že se mu snažil dát první pomoc. Na záchranu už bylo ale pozdě.

Řidič skončil na psychiatrii

"Lukáš si chtěl po nehodě vzít život, museli ho hospitalizovat na psychiatrii. Miloš byl jeho nejlepší kamarád. Chodili spolu do školy, pořád si telefonovali. Věděli jeden o druhém úplně všechno. Zemřel mu v náručí," řekla serveru Nový Čas Lukášova matka.

Bolestnou ztrátou si prochází i maminka mrtvého Miloše. Ten spolu s ní živil celou rodinu. "Byla jsem na místě nehody a nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Můj syn tam ležel úplně nehybně. Mrtvý. Proč to Bůh dopustil?" ptala se zoufalá matka.

Nestačil uhnout

K tragédii došlo v neděli v jednu hodinu ráno. Šestice kamarádů se vydala na starou cestu mezi Vlčkovicemi a Nitrou a uspořádala si tam nelegální závody. V cíli čekali na Škodu Oktávii a Škodu 105 čtyři z nich, včetně Miloše. Ten se ale nestihl vyhnout právě Lukášovu autu a na místě zemřel.

123tomas123 ( 13. září 2012 20:49 )

krist.ina to je pre teba ty suka nevychovaná

123tomas123 ( 13. září 2012 20:47 )

ty špináva česká kurva... ty na koho budeš písať ? tam sa strč materi do piči ....nemáš srdce hambi sa za seba držím ty palce aby sa tebe alebo niekoho s tvojej rodiny stalo niečo podobné potom budeš iné hovoriť ... skurvený češi

decathlonuv.fotr ( 29. srpna 2012 14:11 )

zemekf

decathlonuv.fotr ( 29. srpna 2012 14:10 )

a ja nechapu kde se v tech holomcich dneska bere ta drzost a to ve vsem !na vojnu s nima na dva roky,nemaji zadnou disciplinu a odpovednost s rathove

decathlonuv.fotr ( 29. srpna 2012 14:09 )

krist.ina

Zobrazit celou diskusi