Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragická nehoda na závodech: Těhotná Adriana (†39) a Alex (†10) nepřežili!

Autor: oj - 
11. srpna 2012
22:36

K tragické nehodě došlo při sobotních závodech v Novém Mestě nad Váhom. Auto vjelo mezi diváky. Adriana (†39) v šestém měsíci a Alex (†10) stáli mimo prostor por diváky. Při nehodě oba zahynuli.

Lidé z Nového Mesta jsou přesvědčení, že závody do města nepatří a k nehodě nemuselo dojít. „Jsou příliš nebezpečné. Celé město je uzavřené a do obchodu se dá dostat jen přes závodní trať,“ napsala Zuzana, která se na závody byla se synem také podívat. „Během jízdy jsme slyšeli sanitku a za chvíli viděli, jak lidé zastavují auta. Nemilé překvapení následovalo po tom, když jsme přišli na místo nehody a viděli, co se stalo,“ dodala Zuzana.

„BMW, které řídil František (54) z okresu Nitra, z doposud nezjištěných důvodů při projíždění levotočivé zatáčky vyjelo vpravo mimo cestu a narazilo do přihlížejících diváků. Při nárazu zahynula Adriana z Nového Mesta nad Váhom, která byla těhotná. Dále byly zraněny děti ve věku 13, 12, 10 a 9 let a další dvě dospělé osoby. Řidič BMW podstoupil dechovou zkoušku s negativním výsledkem,“ uvedla pro Nový Čas trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová bezprostředně po nehodě.

Alex zraněním podlehl v nemocnici. „Přes obrovskou snahu lékařů se chlapce nepodařilo zachránit. Vážná zranění byla neslučitelná se životem,“ řekla Novému Času Dana Kamenická, mluvčí Dětské fakultní nemocnice na bratislavských Kramárech, kam byl chlapec transportován vrtulníkem.

nojasne ( 19. srpna 2012 18:49 )

No a neukázněných lidí tímto způsobem ubývá.

aanitaa ( 13. srpna 2012 08:58 )

ses opravdu DE:BIL!!!!!

aanitaa ( 13. srpna 2012 08:58 )

abvydavatelstvi ( 12. srpna 2012 11:07 )

No vidíš ..... taky mám překlep ..... píšu z německé klávesnice a pořád musím něco opravovat .... takže je Svatá pravda..... nesud a nebudeš souzen ..... ale stejně si myslím že si takové vznešené tituly nezasloužím .... to si nechej pro sebe .....

rendyx111 ( 12. srpna 2012 09:37 )

Navíc napsat " Oduzovat" dokáže jen opravdová pí,ča a Tychceš někoho poučovat o pravopisu???

Zobrazit celou diskusi