Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v pražském metru: Dítě (4) se vozilo mezi vagony, přišlo o nohu

Ilustrační foto. Metro na trase linky C stojí, pod vagóny údajně spadlo dítě.
Ilustrační foto. Metro na trase linky C stojí, pod vagóny údajně spadlo dítě.  (Autor: Foto DP)
Autor: ljš - 
22. června 2012
18:42

K obrovské tragédii došlo dnes v pražském metru. Teprve čtyřletý chlapec se pravděpodobně vezl mezi vagony a následně spadl pod vlak. Do nemocnice ho odvezli z vážnými mnohočetnými zraněními.

Provoz metra se kvůli dítěti zastavil na trase linky C mezi stanicemi Kačerov a Háje. "Čtyřletý chlapec utrpěl mnohočetná vážná zranění. Záchranáři ho předávají na jednotku intenzivní péče pražské Thomayerovy nemocnice," řekla mluvčí záchranné služby Klára Fikejzová. Podle serveru tn.cz chlapci jeden z vagónů amputoval nohu.

Na dítě mezi vagóny upozornil policisty svědek kolem půl šesté. Hasiči pak zahájili rozsáhlé pátrání Těžce zraněného chlapečka našli až o hodinu a půl později, daleko od stanice Háje. Policejní mluvčí však verzi o tom, že se dítě vezlo mezi vagóny, nepotvrdila.

Ve hře je tak stále i varianta, že chlapeček vlezl do tunelu metra nepozorovaně ze stanice a vydal se najeho průzkum. Proti tomu však hovoří fakt, že jej záchranáři podle mluvčí našli hluboko mezi stanicemi. Zda s ním cestovali i jeho rodiče, se zatím neví.

lukreciaborgia ( 23. června 2012 23:05 )

Rodiče šli hledat nějaký kov,nebo měděné dráty,nebo železo.

lo2f ( 23. června 2012 02:43 )

anka ( 23. června 2012 01:49 )

v Cechach je to synonymum pro cikany....

iribr ( 23. června 2012 00:34 )

ja to taky nechapu. Lidi vidi chlapecka jak se veze mezi vagony a pak ho policie tak dlouho hleda? Vzdyt jsou preci vsude v metru tlacitka na zastaveni vlaku kdyby nekdo spadl do kolejiste, nebo se snad pletu? Co dela 4lety dite samo bez dozoru a kde je zminka o rodicich?

jahodovyknedlik ( 23. června 2012 00:25 )

Tak tuhle zprávu nějak nemůžu pobrat.

Zobrazit celou diskusi