Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlapec (6), kterého přejelo metro: Hledala ho celý den policie?

Jak se dítě dostalo pod vlak je zatím záhadou
Jak se dítě dostalo pod vlak je zatím záhadou  (Autor: Infografika Blesk)
Autor: Kateřina Kycltová - 
24. června 2012
05:00

Chlapec (6), kterého přejelo v pátek večer pražské metro, stále bojuje o život! Lékaři z Th omayerovy nemocnice se mu společně s kolegy z IKEM snažili pět hodin zachránit téměř amputovanou nohu. Jestli o ni hoch přijde, ukážou následující hodiny

Nejdůležitější otázka však stále zůstává nezodpovězená: Jak k neštěstí došlo. Policie se vzhledem k faktu, že jde o dítě, odmítla k detailům jakkoli vyjadřovat. Podle zdroje Blesku však policie v pátek pátrala po nezletilém dítěti. Byl to ten samý chlapec, který byl později nalezen v tunelu metra?

„Mohu potvrdit jen, že jsme po nějakém dítěti pátrali. Víc nic,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Podle některých svědků se chlapec v tunelu procházel, podle jiných se vezl mezi vozy.

dobrotka ( 24. června 2012 15:45 )

spravny postreh. Zni to opravdu divne, jak muze byt nekdo prejety metrem

lunatic ( 24. června 2012 15:09 )

Zas mi to při mé jednoduchosti není jasné! Včera v TV ofic.tvrdili,že je mu 6 let ... a pak - jste si jistí,že chlapce přejelo metro?? - anebo souprava,/vagón/metra = metro je CELEK,/všechny trasy/ ... a to by tomu klučinovi opravdu nebylo co závidět ... Každopádně - měli si jej rodiče hlídat,ne?? At' se BRZY uzdraví - rodičům bude asi vděčný do konce života za jejich svědomitou "péči".

dobrotka ( 24. června 2012 14:58 )

Podle některých svědků se chlapec v tunelu procházel, podle jiných se vezl mezi vozy. Svedkove jsou opravdu podivni - dve takhle absolutne rozcilna svedectvi. Ze by se 4lete dite vozilo mezi vagony mi prijde velice napravdepodobne. To muze tak napadnou nejakeho pubertaka, ktery ma na to potrebnou vysku, sikovnost a obratnost, ale ne 4 lete dite!!! A je jedno, jake barvy

vini ( 24. června 2012 12:16 )

Ta "nevědomost" dává prostor úvahám, že se jednalo o malého, snědého kapsáře, pronásledovaného policií po činu.

alenam ( 24. června 2012 11:38 )

Tenhle poslední článek už je vyloženě jenom nic neříkající trapná ubohost, pokoušející se doměle vysvětlit to, že KDOSI se.re tak na dítě, že je mu jedno co kde ve svých teprv čtyřech letech dělá.

Zobrazit celou diskusi