Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boj dvou otců o Nelly (1): Žena jim frnkla za třetím

Nella bude mít třetího tatínka
 (Autor: Foto Blesk – Helena Lacinová a Facebook)
Autor: Helena Lacinová, zunk - 
12. června 2012
08:35

Nečekané pokračování má případ holčičky Nelly (1). Má v rodném listě zapsaného otce Lukáše Kolmana (21) a o totéž bojuje Martin Christoph (29) z Litvínova. Matka děvčátka Šárka (21), která v době početí údajně spala s oběma, se odstěhovala do Velké Británie, plánuje se vdát za tamního přistěhovalce!

Dítě tak nemusí vidět ani jeden z českých mužů, kteří o ně bojují. „Utekla před sociální právní ochranou dětí do Anglie, když měli dát dceru do péče mně,“ napsal Blesku Lukáš Kolman. Na sociální síti se vyznal, jak dceru miluje a zanechal jí videovzkaz. „Šárka se skrývá před anglickými úřady. Vdává se za pána, co vyznává islám. Bojím se, že se má dcera ve světě ztratí,“ netají obavy o osud dcery Lukáš. On je zapsaný v rodném listě děvčátka jako otec a vychovával ho od narození.

Bere si Pakistánce

Druhý z "otců" je naopak klidný. „Má si brát nějakého Pákistánce, co tam s rodinou podniká. Prý si ho nebere kvůli penězům, ale zamilovala se. Mluvil jsem s ní přes skype a tvrdila, že mi malou bude půjčovat a bude do Čech jezdit. Kolmanovi ji dát nechce,“ řekl Martin Christoph. Dodal, že matka Nelly plánuje přenést řešení péče o dítě na anglické úřady, když je tam přihlášená k pobytu.

„Před anglickými úřady se tedy neskrývá,“ kontroval sokovi Kolmanovi Christoph a čeká na písemné vyrozumění Nejvyššího státního zastupitelství v Brně, které rozhoduje o podání žaloby na popření matrikového otce. Souběžně Nellinčin matrikový otec Lukáš Kolman žádá o svěření Nelly do své péče. „Případ řešíme. Víc vám však sdělit nemohu,“ řekla Pavla Vokounová z sociálního odboru litvínovské radnice. Šárka K. přes sociální síť vzkázala, že se před úřady neskrývá.

kacota ( 12. června 2012 23:53 )

To ako ked si nájdem frajera v Austrálii tak nejaký bývalý účastník dobrodružstva s následkom mi bude 18 rokov rozkazovať kde mám žiť ?? Čo je to relatívne blízko? Lietadlom som v Španielsku za dve hodiny, v Prahe autom za tri

kacota ( 12. června 2012 23:45 )

Nie je to krásne ? Po celom svete sa hľadá X otcov až cez Červený kríž na vymáhanie výživného a styk s deťmi - a títo dvaja sa bijú o malú ako levy .. Je vidieť, že svet sa obracia k lepšiemu..Chýba tu evinka 1111

zelena.karkulka ( 12. června 2012 18:09 )

prober se,ty obřízko

zelena.karkulka ( 12. června 2012 18:08 )

veselá maminka

evita5555 ( 12. června 2012 15:07 )

no len sa teš, pokiaľ je to pravda, dlho to trvať nebude.

Zobrazit celou diskusi