Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komentář: Thank you, Jirko Vyvadile! Aneb kdo byl největší skrytý fanoušek konvoje

Jiří Vyvadil proti všem. Halasné protesty proti americkému konvoji skončily totálním fiaskem.
Jiří Vyvadil proti všem. Halasné protesty proti americkému konvoji skončily totálním fiaskem.  (Autor: ČTK)
Autor: Petr Holec, autor je redaktorem týdeníku Euro - 
1. dubna 2015
14:36

Byly to hodně bláznivé dny. Českem projel americký vojenský konvoj, vracející se z mise v Pobaltí na svou bavorskou základnu, a milovníci Ruska a bijci USA a NATO, jehož jsme členem, měli pré.

A hlavně bývalý soudce Nejvyššího správního soudu a věčný politický renegát Jiří Vyvadil, jenž konvoj zneužil k vlastní politické kampani. Autor facebookové iniciativy Neprojdou, demagog s latentními prezidentskými ambicemi a méně latentními sklony k narcismu, doufal, že USA a NATO předvede, jak je Češi nenávidí.

Ve skutečnosti nakonec oběma předvedl pravý opak a sebe jen totálně zesměšnil. Což samozřejmě není nic nového, nutno dodat. Dobře to umí i bez amerických vojáků.

Na Ruzyni, kde američtí vojáci nocovali a kde muzikanti uspořádali na jejich podporu rockový koncert, přišlo přes 15 000 lidí a další jim vyznávali podporu i cestou Českem, včetně motorkářů. Mnozí je obdarovávali pivem, snad aby si i oni udělali život hezčí. A komunisti se znovu ukázali jako lháři, když konvoj nedokázali zablokovat, jak slibovali. Stejně kdysi slibovali i toaletní papír.

Sami Američané nakonec Vyvadilovi nepřímo poděkovali, když se podivili, že se jim v Česku dostalo nejpřátelštějšího přivítání. Zle taky určitě zklamali ty, kteří věřili, že obsadí ruzyňské letiště a zruší tam nejdražší parkování na světě.

Druhý den totiž zase odjeli. Zoufat ale možná nemusí ani sám Vyvadil. Vsadím se, že je z něj teď nejžádanější PR guru. Málokdo totiž dokáže během pár dnů zemi zblbnout k pravému opaku toho, o co se tolik snaží!

 

   

reeh ( 2. dubna 2015 17:48 )

Jirka nám zůstal jak "Sám voják v poli" http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11026/11026615_88ff4a0ac3e168bd5c1c9fcc450c45f8/images /Nopasaran.jpg?ver=0

ruudazvostravy ( 1. dubna 2015 21:11 )

Tendle Vivadil je akonrát ko*kot in memóryjam.Nicméně bůzeranti fšech kategóryjí mjely přy tý komédyjy skratka žně a vzájemný zkoumání análních votvorů nebralo konce.Nakonec se zjystilo,že ty čechystyckí pr*cki sou širokoroschodný a že pojmou i tucet čů*ráků bes úhony.

kung-fu-jane ( 1. dubna 2015 18:58 )

Ukázalo se, že větší část Čechů se ukázala jako všehoschopní řiťolezci do amerických zadnic. Brzy se dostaneme do Guinnessovy knihy rekordů jako národ bez páteře ztv. slizkých bezpáteřníků obecných.....

anka ( 1. dubna 2015 18:32 )

co? zere te ze rusaky nema nikdo rad? .....

cid2000 ( 1. dubna 2015 18:31 )

 Většina rozumných lidí se na konvoj vykašlala.Kdo tam šel v takovém počasí:buď čumilové,kteří chodili koukat na povodně z mostů,nebo nadšenci na boj.techniku nebo NATO-fanatici!U voleb se ukáže zda havlovci s knížepány a bakalovci vyhrají.U voleb rozhodujíií milióny hlasů a né tisíce čumilů na mostech co chtějí radar a NATO základnu tady v ČR.

Zobrazit celou diskusi