Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Letuška společnosti Emirates zemřela po pádu z letadla! Šlo o sebevraždu?

Letuška společnosti Emirates zemřela po pádu z letadla!
Letuška společnosti Emirates zemřela po pádu z letadla!  (Autor: reprofoto youtube, archiv Blesku)
Autor: rc - 
18. března 2018
07:40

Obrovský šok zažila posádka letadla společnosti Emirates, které směřovalo z mezinárodního letiště Entebbe v Ugandě do Dubaje. Jedna z letušek chvíli před tím, než do letadla začali nastupovat cestující, spadla na letištní plochu!

Tragédie se odehrála na mezinárodním letišti Entebbe v Ugandě. Let číslo EK729 společnosti Emirates byl téměř připraven ke startu. Letadlo, které směřovalo do své domoviny do Dubaje ve Spojených arabských emirátech, mělo vzlétnout ve středu v půl čtvrté odpoledne. Palubní posádka se už připravovala na nástup cestujících do letadla, když jedna z letušek vypadla otevřenými dveřmi na letištní plochu!

Žena byla převezena do nemocnice, avšak druhý den těžkým zraněným podlehla. Zda se jednalo o nehodu nebo sebevraždu, zatím není jasné. Okolnosti tragédie se vyšetřují. Společnost Emirates v prohlášení uvedla, že žena »spadla z otevřených dveří«. 

„Můžeme potvrdit, že členka naší palubní posádky vypadla otevřenými dveřmi, zatímco připravovala letadlo na nástup cestujících k letu EK730 z Entebbe 14. března 2018. Zraněná členka palubní posádky byla převezena do nemocnice, ale bohužel zraněním podlehla,“ uvedla podle serveru Uk.businessinsider společnost Emirates v oficiálním prohlášení. Proč a jak k tragédii došlo je předmětem vyšetřování.  Ovšem jeden ze svědků Isaac Seremba, který pracuje na letišti, pro The Independent uvedl, že to vypadalo jako pokus o sebevraždu.

VIDEO: Letuška společnosti Emirates byla přistižena, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.

Video  Letuška společnosti Emirates byla přistižena, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.  - Youtube / Hands Full
Video se připravuje ...

teufel ( 18. března 2018 10:14 )

Byl jsem toho minění, že by letuška měla aspoň trošku vypadat k světu.

Zobrazit celou diskusi