Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Student se v letadle svlékl, pustil pornofilm a začal masturbovat: Letušky lákal na záchod

Autor: ana - 
6. března 2018
22:56

Naprostý šok zažili pasažéři letu z Kuala Lumpur do Bangladéše. Jeden z cestujících na palubě společnosti Malindo Air se v klidu usadil, svlékl si kalhoty i tričko a pustil si oblíbený film pro dospělé.

Lidé doufali, že jen žertuje. Byli však na omylu. Student Al Mahmud (20) se začal uspokojovat. Nepřišlo mu na tom nic divného. Další cestující okamžitě zavolali letušky a prosili o sjednání pořádku.

Letušku chtěl dostat na záchod

Když letuška masturbujícího muže okřikla a trvala na tom, aby přestal, začal ji muž tahat na záchod. Nejprve ji objal a poté jí pevně stisknul ruce a trval na tom, aby s ním šla na toaletu anebo pokračovala v činnosti, kterou doteď dělal sám.

To už ale zakročili i ostatní pasažéři a muže zpacifikovali. Ruce mu svázali kusem látky. Muž na truc začal kolem sebe močit. Letadlo nouzově přistálo na letišti Shanjalal. Společnost Malindo Air incident potvrdila. Muž je údajně studentem soukromé univerzity ve městě Cyberjaya. Podle posledních informací se stále nachází v policejní cele a čeká na obvinění, údajně si není vědom toho, že udělal něco špatného. 

kuniksicht ( 18. března 2018 16:17 )

reklama do celeho sveta i s passportem tak jako nase "modelka" v Pakistanskem vezeni

salto ( 7. března 2018 07:37 )

zdenekk letěl do Bangladéže?

Zobrazit celou diskusi