Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Experti zkoumají Macronovu ženu (64): Vděčí za krásu plastickým chirurgům?

Autor: nka - 
9. května 2017
12:07

Nadýchané mikádo hustých vlasů, štíhlá postava, mladistvý obličej a hollywoodský úsměv – nové první dámě Francie Brigitte Trogneuxové, která je o celých 25 let starší než její manžel Emmanuel Macron, by 64 let hádal jen málokdo. Podle expertů ale za svěží vzhled nemůže jen dieta, cvičení a kosmetika. Přírodě pravděpodobně pomohly i šikovné zásahy lékařů a kadeřníků.

Za vizáží Trogneuxové stojí především štíhlá postava, chytrý střih vlasů i pečlivě vybírané oblečení od luxusních značek. Nová první dáma se nebojí ukázat nohy a nevyhýbá se přiléhavým kalhotám a krátkým sukním, které jinak nosí spíše ženy o generaci mladší.

Video: Manželé Macronovi před volbami odpočívali v Alpách

Sama Trogneuxová svůj vzhled nikdy nekomentovala, k její mladistvé svěžesti ale podle všeho přispěly i zásahy odborníků.

Podle lékařů, kteří se zabývají estetickou medicínou, si Brigitte téměř jistě nechává u specialistů ošetřovat vrásky kolem úst a na čele a může mít také implantáty, které jí vyhlazují obličej. „Téměř určitě si také nechala injekčně odstranit kruhy pod očima, díky čemuž má vyhlazenou kůži a vypadá svěžeji a odpočatě,“ řekla lékařka Tatiana Lapaová.

S tím souhlasí další plastický chirurg Julian de Silva. „Chirurg odvedl dobrou práci, takže výsledky zásahů nebijí do očí a Trogneuxová vypadá dobře,“ uznal.

Další lékařka si myslí, že Trogneuxová si nechala také upravit nos. „Ať už ale svého vzhledu dosáhla přirozenou cestou, nebo díky malé pomoci lékařů, vypadá fantasticky,“ dodala Ifeoma Ejikemeová.

Zahuštěné vlasy a umělé korunky?

Mladistvému vzhledu obličeje napomáhá i charakteristické mikádo s ofinou, které Trogneuxová nosí – jejímu obličeji sluší a navíc zakrývá drobné známky věku na obličeji a krku. Dobře zvolená je i světlá barva teplého odstínu, která změkčí rysy obličeje a zároveň nepůsobí našedle.

Brigittina hříva však svojí bohatostí občas tolik bije do očí, že žena podle kadeřníků za nadýchaný účes nejspíš nevděčí jen fénu a tužidlům. „Může mít vlasy uměle zahuštěné, aby účes vypadal bohatší,“ domnívá se kadeřnice oslovená britským serverem Daily Mail.

Pozornost poutá i Brigittin dokonalý úsměv. Ani za ním ale pravděpodobně nestojí jen kartáček s pastou. „Horní přední zuby vypadají jako umělé korunky, nebo keramické fazety, protože mají lehce monotónní barvu, která se od zbarvení ostatních zubů trošku odlišuje. Navíc na nich nejsou patrné žádné flíčky, prasklinky ani další známky opotřebení, ke kterým často s věkem dochází,“ upozornila zubařka Raha Sepehraraová.

intruder1 ( 10. května 2017 12:46 )

Máte v tom Blesku, Vy tupci, vůbec nějaký vkus, krása je Vám cizí !

ohrazenice ( 10. května 2017 12:35 )

Všimly jste si že ti co rozhodují o budoucnosti Evropy mám na mysli islamizaci jsou bezdětný? Merklová, Macron a další.

ohrazenice ( 10. května 2017 12:30 )

Ještě že jsem starej a nedožiju se té doby až takto budou vypadat všechny důchodkyně. To je hrůza jak vypadá než s ní vlézt do postele tak se stanu buzerantem.

europa ( 10. května 2017 06:30 )

Ježiš, jakou krásu? Ta bába je škaredá jako opice

yokky ( 10. května 2017 04:19 )

kde ten svet speje?????????on je buk,ona jeho babicka

Zobrazit celou diskusi