Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Uřízl „posedlé“ matce hlavu a nabodl ji na kůl, chtěla po něm domácí práce

Ionel Mihaila s maminkou, kterou brutálně zavraždil.
Ionel Mihaila s maminkou, kterou brutálně zavraždil.  (Autor: Facebook)
Autor: haj - 
22. listopadu 2016
21:54

Maminka chtěla po synovi, aby jí doma pomohl s úklidem. Jen těžko mohla tušit, že ta prosba bude její poslední v životě a její vlastní dítě se jí za celoživotní péči „odvděčí“ brutální a krutou vraždou. Synátor jí nožem uřízl hlavu, kterou pak nabodl na kůl.

Policie v rumunském městě Movileni byla přivolána k případu šílené vraždy poté, co se Ionel Mihaila (37) z hrůzného činu vyzpovídal knězi. Poté, co se vrátil z práce v zahraničí, dělalo mu problém soužití s vlastní matkou.

Když po něm chtěla, aby se zapojil do domácích prací, vzal na ni kuchyňský nůž a setnul jí s ním hlavu. Věřil prý tomu, že je žena posedlá démonem, který ho nutil do práce. Hlavu maminky pak muž navíc nabodl na sloupek plotu, aby „démona uvnitř zabil“, navíc ji nasměroval tak, aby její pohled nesměřoval na blízký kostel. Podle něj totiž neměla žádné právo se dívat směrem k Bohu.

Zato duševně pomatený vrah se do svatostánku vkročit nebál, naopak se zpovědníkovi svěřil s tím, že mu poprava zase „vrátila rovnováhu“, napsal deník The Sun.

 

Eva4321 ( 23. listopadu 2016 00:36 )

A navíc muslim, chodící do kostela.. už z toho blbnete  

Zobrazit celou diskusi