Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt seniorky (†60) na Teplicku: Někdo ji nejspíš ubodal!

Panelák v Dubí, kde mrtvou seniorku (†60) objevili.
Panelák v Dubí, kde mrtvou seniorku (†60) objevili.  (Autor: FTV Prima)
Autor: lm - 
23. listopadu 2016
21:08

Od úterního večera vyšetřují kriminalisté záhadnou vraždu v Dubí na Teplicku. V jednom z bytů tu byla nalezena mrtvá seniorka (†60), celá od krve. Podle policie ji někdo zavraždil.

Šedesátiletá seniorka se delší dobu nehlásila své dceři, která žije ve Švýcarsku. Ta proto v úterý večer zalarmovala sousedku. Policie a hasiči následně násilím otevřeli její byt, ženu našli bohužel mrtvou.

„Oni si volají spolu. Ona, že volala prý dcera, ona nezvedala telefon, nic. Tak ona volala sousedce, psala zprávu sousedce, aby zjistila, o co jde. Co jsem slyšel, tak prý byla od krve,“ řekl televizi Prima jeden ze sousedů. „Ji našli v posteli mrtvou a delší dobu,“ řekla další ze sousedek.

Policie je zatím na informace skoupá. „Přivolaný soudní lékař stanovil, že smrt byla způsobena cizím zaviněním,“ řekla mluvčí policie Ústeckého kraje Šárka Poláčková s tím, že přesnou příčinu smrti určí až nařízená pitva. Podle informací televize Prima měl ženu někdo ubodat.

Sousedé nedokážou pochopit, proč ženu někdo zavraždil, podle nich byla naprosto bezproblémová. „To byla tichá, klidná paní, bezproblémová. Žila tady teď chvilku s vnukem, ale už jsem ho dlouho neviděla tady,“ řekl jeden. „Byla to příjemná ženská, doopravdy jako. Nebyla konfliktní nic…,“ dodal druhý. „Bojím se, teď se bojím, protože jsem dole v přízemí,“ řekla další z žen.

smeagol ( 24. listopadu 2016 05:15 )

 Tak se zda, ze zivi redaktori byli nahrazeni roboty nebo ozrali na srot. Jak tohle mohl nekdo bez kontroly vytisknout?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání