Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Syn (2) viděl, jak táta přivázal mámě smyčku kolem krku a táhl ji za autem

Autor: shp - 
22. listopadu 2016
20:18

Jeho rodiče se rozvedli a neustále se hádali. Neexistovala prakticky žádná chvíle, kdy by byli spolu a nevjeli si do vlasů. Když turecký přistěhovalec Nurretin B. (38) v Německu předával své exmanželce Kader K. (28) syna Cudeho (2), začala opět drsná hádka, po níž se rozhodl, že ji před zraky jejich dítěte zabije.

Kader začala na Nurretina naléhat, aby jí začal platit výživné na syna. To on odmítl a začal na ni křičet, aby mu vrátila zlato a peníze, které dostali společně k svatbě. Argument střídal argument a nakonec došlo k drsné hádce, která vyvrcholila v napadení.

Muž nejdříve v neděli v Hamelnu na svou exmanželku zaútočil s nožem v ruce. Čepel zbraně byla čtyři centimetry široká. Kader zasadil dvě rány, přičemž jednou jí probodl plíci. Pak vzal lano a před očima jejich syna jí ho obmotal kolem krku a druhý konec přivázal za auto.

Syna pak posadil do vozu a šlápl na plyn. Nebohé dítě tak slyšelo, jak jeho zraněná a trpící matka křičí a volá o pomoc. Nurretin ji táhl po třech ulicích rychlostí 80 km/h. Lano se naštěstí uvolnilo. „Doposud není jasné, jestli se roztrhlo nebo se jenom rozvázal uzel,“ řekl Bild.de policejní mluvčí Jens Petersen.

Když Nurretin ukončil svou pekelnou jízdu, sám se vydal policii. „Zabil jsem svou bývalou manželku,“ řekl strážcům zákona. Ti ho okamžitě zatkli. Jenže žena nezemřela. Podstoupila náročnou operaci a je stále v kómatu. Lékaři se ji z něj pokusí probrat o víkendu.

Modlíme se za to, aby byla znovu zdravá,“ řekl bratr Kader. Podle něj je její exmanžel psychopat, který ji už v minulosti napadl. A nejenom ji. „Už před rokem agresivně vybouchl, když syna matce vracel. Své bývalé tchyni zlomil nos,“ dodal bratr. Podle něj bylo napadení matky exmanželky důvodem rozvodu.

denneter ( 23. listopadu 2016 11:48 )

Bylo to asi trochu jinak, nechtěla nosit hidžáb!

berlin71 ( 23. listopadu 2016 03:20 )

Je mi uperimne lito toho jak nekteri chlapi se chovai k zenam . Je to ostuda nas vsech muzu. Odsuzuji veskere nasili obzvlaste pachane na detech, zenach ale i na zvitatech .

hanka666 ( 23. listopadu 2016 00:04 )

 Kdyby ted Hitler viděl, co se děje v Německu, tak by umřel podruhé

kerloss ( 22. listopadu 2016 23:42 )

je to vychova muslimska takze to diteti nevadi za 20 let to bude delat taky. jaky otec takovy syn oba kurdove.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání