Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž táhl exmanželku za autem se smyčkou kolem krku, zůstala po ní krvavá stopa

Autor: shp, vk - 
21. listopadu 2016
18:25

Byla to láska jako trám, ale nakonec skončila pokusem o vraždu. Nurretin B. (38) uvázal své bývalé manželce Kader K. (28) lano kolem krku a v neděli ji táhl za autem v německém Hamelnu. Žena byla vážně zraněna a v nemocnici se musela podrobit neodkladnému chirurgickému zákroku. Od té doby je v kómatu. Není jisté, jestli vůbec přežije.

Co se v německém Hamelnu, který leží v Dolním Sasku, stalo? Nurretin a Kader byli rok a půl svoji podle islámského práva. Kurdská veselka se konala 17. srpna 2013, v té době už byla mladá nevěsta těhotná. V lednu 2014 se jí narodil syn Cude, uvedl německý Bild.

Všechno se zdálo být dokonalé, jenže o dva měsíce později Kader manžela zničehonic opustila a přestěhovala se ke své matce do Hamelnu. A během rozvodu vzplála mezi manželi bitva. Nurretin odmítal platit výživné na syna, navíc také chtěl vrátit zlato a peníze za svatbu.

Ještě ve čtvrtek Kader telefonoval a vyhrožoval jí, že pokud bude trvat na placení výživného, tak se jí něco stane. Žena se proto vydala na policii a chování svého ex jí nahlásila. Víkend strávil muž se svým synkem – jako vždycky. Když ho ale v neděli vracel zase matce, vypukla mezi dvojicí hádka.

Nurretin zničehonic vytáhl nůž a ženu dvakrát bodnul. Poranil jí tak žaludek a srdce. Pak ji uvázal na lano a asi 250 metrů ji táhl za autem po Königstraße, Prinzenstraße a Kaiserstraße. Během jízdy se naštěstí lano uvolnilo. „Doposud není jasné, jestli se roztrhlo nebo se jenom rozvázal uzel,“ popsal policejní mluvčí Jens Petersen.

Vážně zraněnou ženu našla na ulici ležet kolemjdoucí kolem šesté hodiny večer. Okamžitě zavolala záchranku a vrtulník ženu odvezl na specializovanou kliniku. Mezitím se Nurretin dostavil na policejní stanici a nechal se zatknout. Co ho k nepochopitelnému jednání vedlo, prozatím neoznámil. Na policii se dostavil nejspíš proto, že se bál pomsty rodiny své exmanželky.

salto ( 22. listopadu 2016 08:41 )

Měli by začít od sluníček

alter012 ( 22. listopadu 2016 00:21 )

Naše baby aspoň vidia čo ich za 15-20 rokov čaká za neveru !

radka.seznam ( 21. listopadu 2016 23:58 )

 Islám, to normální člověk nepochopí. Kde bylo dítě ani nechci domýšlet...

prycsnima ( 21. listopadu 2016 22:44 )

 Co tu furt melete. Muslim když si vezme nemuslimku tak až když konvertovala.Jinak to nejde.Ale tahle je pravá ,ta nemusela konvertovat. Ty obřezaní vraždí od tý doby co jsou v německu,(krevní msta,šaria a pod.)ale pokaždé se jedná o"ojedinělý případ". A už si vůbec nějaký psychyatr všiml na Merkelce ,že je stejný psychouš jako Adolf?A německý jeblouši ji budou stále volit.Kecaj furt proti ní,ale zase ji zvolí. Bohužel je to tak ,že boží mlýny melou.Němci chtěli za Adolfa čistou rasu.Teď jí už brzy budou mít.Ale trochu jinou!

8808 ( 21. listopadu 2016 22:36 )

Nechápu proč je tedy na fotografii, která má být stránkou z německého Bildu, uveden jako nadpis "Hádka o syna končí krvavou jízdou", když Blesk uvádí, že na syna nechtěl platit? Byla to hádka o syna nebo o výživné na syna?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání