Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Žena načapala manžela při sexu ve třech s neznámým párem, všechny je zabila

Autor: shp - 
25. března 2016
23:18

Přišla domů a svého manžela načapala v posteli s jinou ženou a mužem. Crystal Leah Gambino (42) z Alexis v Jižní Karolíně vzala do ruky zbraň a všechny tři zastřelila. Poté vzala kolečko a začala vozit nebožáky na hromadu listí za domem, aby je mohla spálit. Jenže se svěřila příbuznému, který ji práskl policii.

Giovanni James Gambino (†40) nebyl spokojený se svým manželským sexuálním životem. Jeho choutky nedokázala choť ukojit, a tak si do svého domova pozval partnerský pár k dovádění. Jenže Stephanie Lynn Sanchez (†33) a Geoffrey Glenn Gilliland (†39) doplatili na to, že Gambinova žena neměla pro jejich hrátky ve třech pochopení.

Když je u sebe doma našla všechny nahé, postřílela je. Poté se ale se svým úlovkem svěřila švagrovi, který pro něj neměl takové pochopení jako ona. A to se ani nepochlubila, že muže načapala při trojce. Švagr na ni zavolal policii a žena skončila za mřížemi.

Má švagrová řekla rodině, že zabila svého manžela. Načapalo ho, jak spí s jinou ženou. Řekla, že se postarala i o těla,“ vypověděl švagr. Žena již byla obviněna z trojnásobné vraždy a ve vězení čeká na soud. Pár měl již v minulosti konflikty, ale nikdy podobného rázu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tymitaky ( 26. března 2016 11:17 )

Mohli žít, stačilo jen ji zapojit.

bibs_7 ( 26. března 2016 10:39 )

To bylo neandertálsky.

karllos.dc ( 26. března 2016 08:03 )

To kbilo akú rečú čo??

Ruudazvostravy ( 26. března 2016 00:02 )

 Nó,vono to pr*dcání f cyzým rajónu je dycynki bruslení na tenkím ledě.Přy dobrí konstelacy,může prasknout jen čů*rák a dyš pak de do tuhího,tak může něgdo prásknout třeba i pystolkou.A pak fšecka ta viblytá mr*tka přýde nazmar.

Zobrazit celou diskusi