Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pavlína skočila pod vlak i s dcerkou: Kvůli manželovi-tyranovi

Autor: dce, čad - 
19. ledna 2016
19:02

Loni v říjnu se Pavlína S. (†38) rozhodla pro ten nejzoufalejší čin, pro sebevraždu. O to horší ovšem bylo, že s sebou chtěla vzít i vlastní dcerku! Podle sousedů ji doma manžel týral – ukončila svůj život kvůli němu?

Pavlínu i s dcerkou, která chodí teprve do druhé třídy, srazil vlak mezi Cerekví a Pelhřimovem. Jejich těl si všiml až strojvedoucí druhého přijíždějícího vlaku. Matka na místě zemřela, holčičku vlak odhodil do stráně. Nyní se zotavuje z šoku a těžkých zranění.

Jenže jak se celá věc vlastně stala? Byla to sebevražda, nebo jen nešťastná náhoda? Známí rodiny mají jasno. „Věčné hádky s partnerem, spory, ponižování a fyzické násilí,“ řekla deníku Aha! jedna z kamarádek Pavlíny. „Nechtěl ji pouštět ani k jejím rodičům,“ dodala.

Žena je údajně přesvědčená, že smrt Pavlíny i malé dcerky měla být trestem pro manžela-tyrana. Psycholog v rozšířené sebevraždě ale vidí něco jiného – matka si mohla myslet, že jde o nejlepší možné řešení. „Matka v beznadějné situaci prožívá těžké depresivní stavy a je přesvědčena, že své dítě zachraňuje před tragédií tohoto života,“ uvedl jihlavský psychiatr Miroslav Skačáni.

Policisté celou věc zatím vyšetřují. Současně je v šetření i osoba otce a jeho možný podíl na Pavlínině smrti. „Pokud se však prokáže, že v minulosti se tam vyjíždělo, budou o tom záznamy, pak by to mělo výrazné znaky domácího násilí,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

cqv1b ( 19. ledna 2016 23:32 )

bohužel často domácí násilí v CR končí špatně pro oběť místo pro tyrana asi je něco špatně v celém systému

cqv1b ( 19. ledna 2016 23:29 )

právě nic dobrého sem nepřinášejí, jen samé vážné problémy pro Evropu a Evropany

tomlk007 ( 19. ledna 2016 22:59 )

V Německu opět zaútočili migranti na ženy žeňme to zpět než bude pozdě

byvalyvoliccssd4 ( 19. ledna 2016 22:49 )

Jako Monika Kramná - zavraždí i vlastní dceru.

deratizator ( 19. ledna 2016 21:02 )

Co je na tom dobrýho, že tupí, zbabělí burani týrají svoje manželky?  Nejseš na hlavu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání