Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kristina (†22) potkala na seznamce svého vraha: Uřízl jí hlavu na prvním rande

Autor: lm - 
28. července 2016
19:58

Chtěla najít lásku na celý život, místo toho ale našla smrt. Dvaadvacetiletou Kristinu brutálně zavraždil muž, kterého poznala na internetu. Na prvním rande jí uřízl hlavu.

Mladá Kristina Medvěděva (†22) se nedávno přestěhovala z ruského městečka Talitsa do nedalekého Jekatěrinburgu. Dívka doufala, že ve velkoměstě začne nový život a najde konečně pravou lásku. Podle policistů byla aktivní hned na několika internetových seznamkách. Místo lásky tu ale bohužel našla smrt.

Kristinu brutálně zavraždil neznámý muž, se kterým si dala po dopisování první rande. Její znetvořené tělo bylo objeveno u jezera na předměstí velkoměsta. Podle policistů jí vrah téměř uřízl hlavu. Vyšetřovatelé nenašli důkazy, že by byla znásilněna.

Tělo dívky bylo objeveno 24. července, tři dny poté, co byla naposledy aktivní na internetu. Policisté případ vyšetřují jako vraždu. Neupřesnili ale, jestli se jim podařilo vypátrat muže, se kterým si dívka psala.

votomtoje ( 12. října 2016 09:36 )

Jako dá to novinářům fušku, ale když se snaží, najdou uřízlou hlavu i v tom "dábelském" Rusku!

Retorus ( 30. července 2016 01:04 )

 Je velice zajimavé že nekteří lide tady jsou schopni dát v komentářích politický žvast typu že Rusko je nejhorší na světě. Takže proč se tedy nepřidat s naboženstvím. U nás se třeba jedna že třeba udajně několikrát bodla jedna dívka nožem. Její muslimský přítel toho byl svědkem. Bylo to vyhodnocene jako sebevražda. Takže kde je udajně nejhuř?Nechci timhle nikoho napadat ale ani nechci aby se do takových smutných věcí pletla politika či náboženství. Lidi vzpamatujte se.

ejvm1712 ( 29. července 2016 09:41 )

Blbé,ale musím se smát!

ivoadler ( 29. července 2016 09:39 )

Buď mi dáš nebo tě uříznu hlavu. Poučení z toho plyne - první rande musí být na veřejnosti. Pak může následovat i sex.

kdoasi ( 29. července 2016 08:47 )

Pleskači blokli diskuzi u taxivraha???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání