Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kradli peníze z prodeje drog, bossové jim za to usekli ruce!

Autor: haj - 
21. října 2016
22:11

Praktiky jako ve středověku používají proti zlodějům drogoví dealeři v Mexiku. Jakmile se je někdo pokusí okrást, bez milosti mu useknou ruce. Takto krutý trest potkal i skupinu šesti mužů a jedné ženy, které našla policie, jak se svíjí v bolestech.

Skupinku svázaných lidí s roubíky v ústech a s rukama uříznutýma od zápěstí objevili strážníci v mexickém Jaliscu a hrůzný pohled i natočili. Zranění se v agonii váleli přímo na zemi a svírali v bolestech své pahýly zabalené v igelitu a převázané izolepou. Na tělech pak měli připnutou zprávu: „Elite antirratas“, což v překladu znamená „Elitní skupina proti krysám“.

„Sanitka už jede, musíte tady zůstat,“ říká kdosi na záznamu, ale nezdá se, že by parta unesených lidí byla schopná někam utíkat. Na dotaz policistů, odkud jsou, odpovídají vyhýbavě: „Už jsme čtyři dny nic nejedli!“ Ani na otázku, proč byli uneseni, nikdo nereaguje. Jeden muž pak podle Daily Mailu zemřel ještě před příjezdem záchranky.

Prokurátor Eduardo Almaguer Ramirez později uvedl, že všichni ošklivě poranění měli ve svých trestních rejstřících záznamy související s krádežemi a dealováním drog. Místní média pak tvrdí, že snad mělo jít o vyrovnávání účtů. Drogoví bossové je tak prý potrestali za to, že kradli peníze z prodejů, a zároveň tak před podobnou chybou varovali ostatní.

 

 

 

fotrpjotr ( 22. října 2016 02:28 )

Takový trest by u nás nejvíc poškodil jednu skupinu lidí.

meverickx ( 22. října 2016 00:08 )

To bych zavedl u nás,, Zmírnil bych to na jednu ruku a druhou by si ti politici a jiná zlodějská verbež museli škodu odpracovat ,.,. Pár useknutých rukou a viděli by jste jak by se u nás Ekonomika zvedla nahoru a na všechno by najednou bylo dost peněz

gorilka ( 21. října 2016 22:56 )

Kázeň musí být! Tak je to správné!

Zobrazit celou diskusi