Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena si nechala udělat piercing v bradavce: Přišla kvůli němu o prso

Autor: haj - 
16. října 2016
06:30

Nikki Belza (33) z Las Vegas nebyla spokojená se svým poprsím, a tak si ho neustále vylepšovala. Marnivost se jí ale nevyplatila. Kvůli piercingu v bradavce dostala infekci a málem přišla o život. Lékařům se naštěstí podařilo ji zachránit, jenže jí kvůli tomu museli uříznout levé ňadro.

Nikki, která se živí jako barmanka, prodělala v minulosti hned několik plastických operací. Původně měla prsa jedničky, ale když jí bylo jednadvacet let, nechala si je operativně zvětšit. Pořád se jí ale ňadra nezdála dost dobrá, a tak později podstoupila ještě další dva zákroky.

Nakonec se pyšnila velikostí 5, ale zato přišla o pořádnou sumu peněz. Zkrášlování ji celkově přišlo na 22 tisíc dolarů (asi 540 tisíc korun). Ani to ale ženu nezastavilo, když zatoužila po pomyslné třešince na dortu. Levou bradavku si vyšperkovala tak, že si ji nechala propíchnout.

Jenže Nikki pak omylem piercing vytrhla. Nejprve si z toho nic moc nedělala, jenže pak se začala budit s příšernými bolestmi v prsu. Asi doufala, že to nic nebude nebo se bála jít k lékaři. Nakonec tak zkolabovala přímo v práci a musela být okamžitě převezena do nemocnice.

Tam jí bylo sděleno, že má v levém ňadru infekci, kterou způsobila bakterie streptokok. Žena se pravděpodobně nakazila od manžela CJ (45), protože ho asi tři týdny předtím dost bolelo v krku. Zatímco on se uzdravil, jeho manželce se v těle pomalu rozjížděla smrtící otrava krve a napadla její prsní tkáň. Aby přežila, odebrali jí lékaři levé prso.

Nikki se tak teď musí vyrovnat s tím, že její dekolt už není tak oslnivý, jako býval. Zřejmě už si ale bude více vážit života a pořádně si příště rozmyslí, jak se má ke svému tělu chovat. Její děsivá zkušenost by měla být odstrašujícím příkladem i pro všechny ostatní, kteří by si nechtěli připustit, že piercing a plastiky mohou být životu nebezpečné. Říká se sice, že pro krásu se musí trpět, ale život máme přece jen jeden.

Lubica258 ( 28. října 2020 20:57 )

To snad není možné, co někteří lidé nevymyslí. Já mám také piercing, ale jenom v obočí. To je bezpečné místo. Piercing jsem si objednal z https://www.sperky-marre.cz/piercing-do-oboci-s1795CZ a obočí jsem si nechal propíchnout ve specializovaném studiu.

mrazkova@tiscali.cz ( 11. února 2018 19:48 )

Já bych za to až tam nevinila ten piercing. Ta žena očividně na své zdraví moc nedbala, tak to pak takhle dopadlo.. já třeba piercing v bradavce mám a žádné problémy jsem neměla.. teď jsem začala nosit takovéhle barevné - https://www.piercing-factory.cz/cs/podkovy-septum/390-podkova-barevna.html - a musím říct, že se mi to fakt líbí - a manželovi zrovna tak.

deep_ass_flsting ( 16. října 2016 08:48 )

A bez kozy.

zkzkz ( 16. října 2016 08:42 )

deep_ass_flsting ( 16. října 2016 08:38 )

Dobře ji tak, krávě okovaný!

Zobrazit celou diskusi