Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruský zpěvák uřízl hlavu přítelkyni, pak se s ní orálně uspokojil

Autor: haj, štš - 
14. března 2016
21:45

Brutálně zavraždil přítelkyni, uřízl jí hlavu a tou se pak orálně uspokojoval. Takto otřesný případ se odehrál v ruské Voroněži, ovšem pachatel, punkrockový zpěvák Alexander U. (23), se i přes hrůznost svého činu vyhne trestu.

Alexander U., který vystupoval také pod pseudonymem „Pussy“, si údajně liboval v převlékání se do ženského oblečení. Často si tak vypůjčil něco ze šatníku své partnerky Viktorie V. (†22), vyšňořil se a namaloval a poté se oddával masturbaci.

Nejprve Alexandera jeho fetiš stál hudební kariéru, jelikož kolegové z kapely Easy Riders ho po provalení úchylky okamžitě vyhodili, ačkoliv tvrdili, že za jeho odchodem z kapely mohly problémy s drogami.

Jednoho dne pak úchyla nachytala přímo při činu jeho přítelkyně Viktoria a ani ona z jeho temné stránky moc nadšená nebyla. Naopak, chtěla se s ním okamžitě rozejít a vyhodit z bytu, jenže zpěvák se příšerně rozběsnil, vrhl se na ni s nožem v ruce a zabil ji.

Brutální vrah uštědřil oběti celkem třiapadesát bodných ran, ovšem to mu k naplnění chlípných choutek nestačilo, a tak ženě navíc uřízl hlavu, kterou následně použil k orálnímu sexu. Podle informací ruského webu newsru.com byl během inkriminovaného večera pod vlivem alkoholu a zfetovaný hned několika druhy drog (včetně mefedronu).

K vraždě tak zrůdné, že snad nemá ve světě obdoby, došlo již loni v červenci, teprve teď však soud rozhodl o osudu úchylného vraha. Jenže do basy však Alexander vůbec nepůjde, jelikož byl prohlášen za duševně nemocného. Místo za mříže tak poputuje na dobu neurčitou do psychiatrické detence.

 

..krakonos500 ( 14. března 2016 22:17 )

Tahle Putinova mládež má zvláštní způsoby.

Zobrazit celou diskusi