Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

První foto dívky (†4), které chůva uřízla hlavu. Kvůli nevěře manžela

Autor: shp - 
29. února 2016
23:31

Byla to veselá, i když nemocná dívka. Doma si hrála s panenkami, ale bohužel ji svěřili do nesprávných rukou. Čtyřletou Nastěnku hlídala nevyrovnaná muslimka Gjulčechra Bobokulova. Žena neunesla, že je jí její manžel nevěrný, a dítěti uřízla hlavu. S tou se poté promenádovala v ulicích Moskvy a hrozila, že se odpálí.

Nenávidím demokracii. Jsem teroristka. Chci vaši smrt. Koukněte, jsem kamikadze. Zemřu. Za vteřinu bude konec světa,“ vykřikovala žena s dětskou hlavou v ruce u stanice metra Okťabrskoje pole. Svědci se k ní báli přiblížit, ale zanedlouho se na místě objevila policie, která ženu zpacifikovala.

Ukázalo se, že na sobě žádné výbušniny neměla. Při výslechu Bobokulova vypověděla, že vraždila, protože jí zahnul manžel. Proč tak učinila, si lze jenom domýšlet. Nastěnka však byla postižená, narodila se po komplikovaném porodu s poškozeným mozkem a vyžadovala speciální péči.

Video  Chůva v Moskvě usekla hlavu čtyřleté holčičce.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Její maminka Jekatěrina Meščeryjakova dlouhou dobu nemohla najít chůvu, která by se o Nastěnku starala tak, jak by potřebovala. Nakonec našla Uzbečku Bobokulovu. Jenže ženě nejspíš poté, co zjistila, že jí manžel zahýbá, přeskočilo a zlost si vybila na nemohoucím dítěti.

Když se Jekatěrina dozvěděla, že je její dcera mrtvá, zhroutila se. Tolik se snažila postižené Nastěnce zajistit lepší život a nakonec ji zavraždila ta, které ji svěřila do péče…

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

joudajoudovy ( 1. března 2016 10:41 )

co blesk zanedbava, obcan napravuje.... chytremu napovez, hloupeho trkni. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Uprchlik-z-Iraku-Uprchlickou-vlnu-organiz uji-USA-s-Tureckem-Mame-dukazy-Odejdete-z-EU-a-postavte-zed-jinak-vas-to-znici-423972

hejhej ( 1. března 2016 10:00 )

vog.ht: K takovým mám vyloženě odpor.

dopdel ( 1. března 2016 09:40 )

Najmout si muslimku jako chůvu,to hovoří za vše.

hejhej ( 1. března 2016 08:41 )

Muslimka - vyznávačka pedofila Mohameda a jeho ducha Alláha. Fanatická krá.va

joudajoudovy ( 1. března 2016 08:11 )

pro rodinu i evropu velka tragedie.

Zobrazit celou diskusi