Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hrozná smrt: Danielovi (†37) uřízli hlavu zaživa!

Autor: shp, Nový Čas - 
28. prosince 2012
16:49

V baru se připletl do bitky, a pak ho už nikdo neviděl! Nakonec policie našla tělo Slováka Daniela Horvátha (†37) v žumpě. Bez hlavy!!! Podle výsledků pitvy mu útočníci hlavu řezali ještě zaživa.

Neuvěřitelný strach, vzrůstající bolest a beznaděj prožíval Daniel při svých posledních okamžicích života. Podle výsledků nařízené pitvy muž trpěl jako zvíře. Hlavu mu totiž řezali ještě zaživa.

Policie má tři podezřelé

V souvislosti s vyšetřováním zatkla již slovenská policie tři podezřelé. Všichni pocházejí z Žiherce. Mužům je 17,18 a 39 let. Nejstarší z trojice měl již oplétačky se zákonem, když před časem postřelil na ulici ženu. V Kauze zatím nebyl nikdo obviněn. „Policie začala trestné stíhání pro vraždu, řekla nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Po bitce ho už nikdo neviděl

Tělo Daniela Horvátha (†37) bylo nalezeno v žumpě ve čtvrtek popoledni za obcí Šoporňa. Ve stejné žumpě pak byla nalezená jeho uříznutá hlava. Daniel byl minulou sobotu v baru v Žihárci, který je blízko domu, kde žil s družkou. V baru se zapletl do incidentu, který skončil bitkou. „od jednoho chlapa dostal za ucho a od té doby jsme ho neviděli,“ řekl muž z Žihárce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

johnhardy ( 30. prosince 2012 18:51 )

to je vrchol co se dnes už děje něco takového dělali snad jen ustašovci za války na území hercegbosny.ale to byla válka a krutí balkánci.ale toto se musí trestat jedině kulkou do srdce a bez jakýchkoliv okolků S havlohumanismem se musí jít už konečně do ***e!!!

tijekwonborovy ( 30. prosince 2012 09:40 )

Prý trpěl jako zvíře. To věřím! Umíte si ale představit, jak trpí zvíře, když EU povolila muslimům vyjímku a takový halal je ve skutečnosti uřezávání hlavy živým "neomámeným" zvířatům a stejnou vyjímku mají v EU židi, když stejným způsobem v Irsku kamarád podřezával hrdla býkům, aby bylo jídlo košer?! Je zajímavé, že tato bestialita u lidí vám vadí, ale u zvířet nikoliv a halal kuřata se dokonce prodávají v Tescu! V paprčkárně u nás v Modřicích se nejdříve kuře zavěsí na háky za nohy na běžím pásu, potom se v dalším úseku usmrtí vysokým napětím a nakonec se mu o kus dál oddělí strojně hlava. Když se ale poráží pro muslimskou komunitu, a to kdekoliv v Evropě, tak musí být proud vypnutý a hlavu jim oddělí zaživa! Docela hnus, nemyslíte?!! A toto podporuje Brusel!!

manolla1 ( 29. prosince 2012 10:38 )

ty seš nějaká chytrá, že.., aaaá .., "lichotky", aj. si nechej pro sebe - šetři ...

odetka.odetka ( 29. prosince 2012 10:15 )

Z Blesku se stava Cerna kronika??? Preji vsem krasny novy rok

manolla1 ( 29. prosince 2012 09:48 )

ganzanie.., aaaá? Ty se nepasuješ do potrefené husy, ty hloupou husou jsi! Zavést trest SMRTI = NUTNOST! Včera už bylo pozdě!

Zobrazit celou diskusi