Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívce (†4) uřízla chůva hlavu, nebohá máma se zhroutila

Autor: shp - 
29. února 2016
17:58

Pohybuje se mezi bolestivým vědomím a bezvědomím z šoku a utišovačích léků. Nebohá matka se před pár chvilkami dozvěděla, že její milovaná dcerka – teprve čtyřletá Nastěnka, zemřela extrémně brutální smrtí. Její chůva, která se ukázala jako radikální muslimka, jí uřízla hlavu a pak se s ní promenádovala v ulicích Moskvy.

Na záběrech ruské agentury RT je vidět, jak zdravotníci odnášejí nebohou ženu do ambulance. Je v křeči, nedokáže s sebou pohnout. Pouze hlasitě naříká. Její bolest je nesmírná a je možné, že se ze ztráty dítěte nikdy nedostane.

Gruzínku Gyulchehru Bobokulovu – vražedkyni malé Nastěnky – totiž rodina najala jako chůvu. Kdyby si vybrali někoho jiného, mohlo dítě ještě žít. Jenže nikdo nedokázal říct, co se honí hlavou muslimce. Měla se starat o dítě, ale přitom se rozhodla pro zabíjení.

S uříznutou hlavou dítěte se pak procházela ulicemi Moskvy. U stanice metra Okťabrskoje pole se ji podařilo natočit. Ukazovala hlavu Nastěnky a vykřikovala „Allahu Akbar (Alláh je veliký)“ a „Jsem teroristka“. Žena poté dokonce hrozila, že se odpálí.

Policie ji však zatkla a vyslechla. Bobokulova nyní podstupuje psychologické testy. Vyšetřovatelům však řekla, že zabíjela, protože zjistila, že její muž byl nevěrný. Chudák holčička, tohle si nezasloužila…

Video  Chůva v Moskvě usekla hlavu čtyřleté holčičce.  - youtube.com
Video se připravuje ...

dfghjk ( 2. března 2016 10:50 )

Co to meleš, baba co vraždila je schizofrenik. Taková je stoprocentně přesvědčená, že udělala správnou věc a ostatní, co to nechápou má za blázny.

dfghjk ( 2. března 2016 10:46 )

Soudit schizofrenika je stejná blbost, jako soudit psa za to, že někoho pokousal.

anka ( 29. února 2016 23:55 )

protoze mama je taky muslimka.

bestdrink ( 29. února 2016 23:32 )

Žádná *** to není. Teprve sleduju záznam Událostí, hnus a neřešitelné. Vypadá to zle. Řecko je má vracet do Turecka, ale má to háčky. Téměř skoby.

bestdrink ( 29. února 2016 23:30 )

Po Turecko a konec. Jenže se nevalí jen válečné státy.

Zobrazit celou diskusi