Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrhlý otec ze Zlína zneužíval dcery: Videa vysílal živě na internetu

Muž ze Zlína roky zneužíval čtyři nezletilé dcery, jedné byly sotva dva roky!
Muž ze Zlína roky zneužíval čtyři nezletilé dcery, jedné byly sotva dva roky!  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
23. června 2016
11:11

Dlouhé roky zneužíval muž ze Zlína čtyři nezletilé dívky, z nichž tři byly jeho vlastní dcery! Nejmladší z nich byly teprve dva roky. Před soudem se ke všemu přiznal. Příbuzní holčiček ovšem o zneužívání dlouho věděli, ale nikdo nic nenahlásil!

Vše začalo už v roce 2012, když osmatřicetiletý muž z Uherskohradišťska začal obtěžovat tehdy devítiletou dceru své partnerky. Chodil za ní do pokojíčku a sledoval, jak se převlékala, vše ale zašlo mnohem dál - dívenku začal osahávat, strkal jí prsty do pochvy a minimálně třikrát s ní měl i pohlavní styk!

S matkou zneužité dívky měl muž ještě dvě dcery, starší z nich zneužíval již od dvou let! Podle serveru iDnes.cz ji osahával při přebalování, fotil ji nebo se natáčel, když mu dcerka seděla nahá na klíně a on se u toho uspokojoval. Filmy a fotky pak distribuoval na internetu – některá videa dokonce živě!

Nevlastní dcera nakonec vše řekla své matce. Později vyšlo najevo, že muž zneužíval dvě dcery i z předchozího manželství. Celou věc nakonec nahlásila až sousedka rodiny, které se svěřila matka dívek.

Přitom matka obviněného pedofila o všem věděla dlouhé roky – její syn byl dokonce za podobný skutek souzen v minulosti. Vnučky se jí se zneužíváním svěřily, ona sama našla v synově mobilu fotografie nahých dívek. Nic z toho ovšem nenahlásila ani dalšímu obtěžování nezabránila.

„Několik dospělých vědělo o závadné činnosti mého klienta a bohužel, svou liknavostí až 15 měsíců mlčeli,“ řekl u soudu podle serveru Deník.cz obhájce obžalovaného Ivan Dvořáček.

Muž se u soudu ke všemu přiznal. „Svých činů lituji. Již mám domluvené zahájení léčby,“ prohlásil. Nyní mu hrozí pět až dvanáct let ve vězení. Podle znalkyně není muž agresivní, ovšem má slabší intelekt. Jeho pobyt na svobodě je nebezpečný, resocializace je ovšem možná.

Nezadat ( 23. června 2016 14:17 )

Blbost,tato zrůda nemá mezi lidmi co dělat a jak škodnou která se vymyká svému druhu rosekat na kusy a s krmit ohroženým druhům.

pepen ( 23. června 2016 12:53 )

Okamžitě uříznout úd-nic jiného mu nepomůže!!!!Takovým nevěřím!!!!Znal jsem jednoho-manželka byla v porodnici.Zůstal s 11 letou doma sám-stou měl pohlavní styk denně-ona musela nosit šátek na krku-měla krk samý cuc...k!!!Zjistila to učitelka-když jí nařídila,aby si šátek sundala.Učitelce vše vylíčila.Když si pro něj policie jela-stačil se zastřelit.

mixer ( 23. června 2016 12:25 )

 Je nutná změna zákonů na této oblasti.Především u těchto zvrhlíků povinnou kastraci.Potom psych.,či další léčba.Jinak se nikam nedobereme.Přibývá jich,protože nemají zábrany a tresty nízké.Vyleze a dělá to zas.Jeho matku rovněž potresztat.Možná je to úchyl po ní.

moiaza ( 23. června 2016 11:48 )

Dobrá průprava na funkci velebného pana faráře. Jeho čas teprve přijde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání