Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Chůva, která uřízla hlavu dívce (†4): Nařídil mi to Alláh! U soudu cenila zlaté zuby a ďábelsky se smála

Autor: shp - 
2. března 2016
11:42

Když ji přivedli k soudu, usmívala se, poté cenila zlaté zuby a nakonec zívala únavou. Jako by to byl každou chvíli jiný člověk. A také že ano. Uzbecká chůva Gjulčechra Bobokulova (39), která uřízla v Moskvě své svěřenkyni hlavu, totiž trpí schizofrenií. Když se dozvěděla, že si exmanžel našel novou ženu, vzala do ruky kudlu a zlost si vylila na nebohé Nastěnce. Nařídil jí to prý Alláh.

S uříznutou hlavou dívky se pak začala promenádovat v ulicích Moskvy. U stanice Okťabrskoje pole vykřikovala hesla jako: „Nenávidím demokracii. Jsem teroristka. Chci vaši smrt. Koukněte, jsem kamikadze. Zemřu. Za vteřinu bude konec světa.“ Zanedlouho však u ní byla policie, která ji zpacifikovala. I když vyhrožovala odpálením, ukázalo se, že u sebe výbušniny neměla.

U výslechu později Bobokulova uvedla, že zabíjela kvůli tomu, že si její exmanžel našel novou ženu. S vraždící Uzbečkou se přitom nedávno rozvedl po dvanáctiletém manželství a vykopl ji na ulici. Ona se přestěhovala do Ruska, kde si našla práci jako chůva. Rodičům postižené Nastěnky svou schizofrenii zatajila.

Maminka dívky Jekatěrina Meščeryjakova byla ráda, že našla někoho, kdo se o dívku postará. Rok a půl totiž nemohla pro Nastěnku, která měla problémy s učením základních věcí, nikoho sehnat. Výběr chůvy nakonec dopadl fatálně. Bobokulovu mezitím předvedli před soud.

Vypadala nepříčetně, ale když se jí dotázali, zda vraždila, odpověděla jasně: „Ano!“ Vzápětí pak dodala: „Alláh mi to nařídil.“ Slyšela prý jasně jeho hlas. Z lavice pro zadržené pak mávala na novináře a křičela na ně: „Ahoj všem.“ Poté zívala a stěžovala si na to, že má hlad.

Alláh sesílá druhého proroka, aby přinesl novinu o míru,“ hřměla u soudu, který nařídil její důkladné psychiatrické vyšetření. Podle známých se z Bobokulovy stala radikálka v Uzbekistánu. Dříve prý byla normální a nosila i obvyklé šaty. Později však nikdy neopustila byt bez hidžábu.

Video  Hrůza v moskevském metru: Chůva v černém usekla hlavu 4leté holčičce.  - youtube.com
Video se připravuje ...

salto ( 4. března 2016 12:37 )

Vítejte, vítejte, vítejte... Ona už ta válka začala a nejenom v Rusku, ale v celé EU, jenomže si to ze zodpovědných nikdo nechce přiznat

11karel11 ( 3. března 2016 16:14 )

Je to zrůda. Za tento čin by ji měli trhat maso z těla, tak jak to dělají v Sýrii ženám.

13ka ( 3. března 2016 04:34 )

 Ona je opravdu 😨cvok. Něco jako ta naše Barbora Orlová. O schizofreniky není postaráno nikde tak, jak by mělo být. Jestli chce být na svobodě, tak šup čip do perdele. Jako u 🐕psa. A hezky jednou za 2 měsíce na 💉injekci. Kdyby brala 💊léky, nestane se to. Jsou to časované bomby.💣💥 Pokud se nedostaví, vyhledat a zavřít🔒. Jinak s uprchlíky je to stejné, jako s týranými 🐕psy. Je určitá pravděpodobnost, že kousnou, budou vztekle vrčet... Někteří psi budou samozřejmě vděční, ale má to cenu pouštět je k bezbranným dětem? Ano, na vlastní nebezpečí rodičů. Kdo z Vás je tu chce, ať si je k sobě vezme, ať za ně ručí a nese zodpovědnost. Vystavte jim třeba království, ale s nemožností jej opustit. Dejte jim klidně kus ČR, když už musíte, ale ať nemohou k nám. Kdo chce s nimi být, nechť táhne na jejich půlku. Ale nenuťte bezbranné lidi být v přítomnosti smečky psů, kde hrozí riziko, že byť 😲jeden přijde a roztrhá mi 👼dítě. ..

hejhej ( 2. března 2016 20:04 )

Zrůdná muslimská ideologie muslimská ve jménu Alláha a Mohameda.V hlavě mají jen sra.čku, které říkají mozek, z kterého nejsou schopni nic vymyslet, jenom 5x denně třískat hlavou o zem, vyřvávat ve jménu Alláha a používat násilí. V Rusku si s tou zrůdou hladce poradí. U nás by jí pitomci z nezizkovek a sluničkáří a hloupý Diensbier s Šabatovou omlouvali.

ronyrony ( 2. března 2016 20:03 )

 Pryč s těmahle slimáckejma hajzlama,je to jedna stejná svoloč,verbež,čvarga,hlavně ať to sem nikdo netahá

Zobrazit celou diskusi