Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena tvrdí, že porazila rakovinu prsu kávovými klystýry

Autor: shp - 
15. září 2016
23:34

Fiorella Aguila (32) z anglického Beaconsfieldu se dostala do křížku s jednou z nejzákeřnějších nemocí – s rakovinou prsu třetího stupně. Podstoupila chirurgický zákrok, ale následně odmítla nastoupit na chemoterapii. Namísto ní si nasadila léčbu z kávových klystýrů, kurkumy a pití dvou litrů organického džusu denně. Své rozhodnutí hájí slovy: „Nejsem blázen!“

Nejdřív si Fiorella myslela, že ji prs bolí kvůli probíhající menstruaci. Když ale její perioda skončila, bolest neustoupila. Následovalo vyšetření, které přineslo šokující zjištění – mladá maminka má rakovinu. „Byla jsem unavená a vystresovaná,“ vzpomíná Angličanka.

Chirurgické odstranění nádoru podstoupila, ale následnou chemoterapii odmítla. Rozhodla se pro přírodní léčbu založenou na rostlinné bázi. A to i přesto, že měla hodně agresivní druh rakoviny. Její přítel Jared (34) byl proti a naléhal, ať si své rozhodnutí rozmyslí. Marně.

Fiorella mu dala jasné ultimatum, že ji buďto miluje a chce i s léčbou, kterou si sama zvolila, nebo ať táhne. Rozhodl se s ní zůstat a vypadá to, že svérázná samoléčba ženě pomohla. Po rakovině v jejím tele prý nyní nejsou žádné stopy. „Právě teď se cítím skvěle,“ prohlásila žena, která na ozdravné kávové klystýry nedá dopustit.

nezadat1 ( 16. září 2016 12:42 )

Mě když poslali po nedokončené chemoterapii domů de facto umřít jsem použil Vilcacoru,vitamín B17 a sodu z javorovým sirupem a po 3 měsících po kontrole kdy už jsem tam neměl teoreticky žít mě na PET zjistily nula rakovinových buněk a nádor který nešel operovat záhadně zmizel.Měl jsem poslední stádium rakoviny jícnu je to již před déle než dvěma roky.V čil mudrujte.Lékaři mě řekli ,že zázraky se dějí a já si myslel svoje i když jsem jim vděčný za to jak se ke mě chovali a dělali vše co mohli.

jany ( 16. září 2016 02:29 )

takze probehla chururgicka lecba a rakovinu vylecili odstranenim nadoru-klystyry a dalsi uchLnosti jsou celkem navic. je samozrejme mozne ze dopadne jako tolik jinch a kvuli cirkulujicim nadorovym bunkam,ktere casto zbydou,bude mit za par let metastazy. je mi lito lekaru,kteri provedli spravnou operaci a nakonec se to tvari ze se vylecila kafem v zadku

Zobrazit celou diskusi