Love Me Again, Cheating, Losing Sleep. To jsou největší hity britského zpěváka Johna Newmana (26), který s prvním jmenovaným v roce 2013 prorazil na hudební scénu a měl našlápnuto na pořádnou kariéru. Teď ale zpěvákovi jde o život.

V květnu 2012 lékaři zpěvákovi našli nádor na mozku poté, co začal přicházet o zrak. Chirurgové mu ho vyjmuli skrz nosní dutinu a Newman myslel, že má vyhráno. Bohužel se nádor vrátil a tentokrát bude muset zpěvák krom operace i na radioterapii.

„Johnovi se vrátil nádor na mozku. Už o tom nějakou chvíli ví, ale snažil se to utajit, věděli to jen jeho nejbližší - máma, bratr a několik členů rodiny. Až teď to začal odhalovat i dalším lidem, protože už nebude trvat dlouho a bude si muset vzít pauzu kvůli léčbě,“ popsal zdroj britskému deníku The Sun. „Ačkoliv je nádor díky bohu benigní, lékaři na jeho povrchu odhalili několik rakovinných buněk,“ upřesnil.

John podle zdroje léčbu započne příštím rokem. „Po operaci bude potřebovat nějakou radioterapii, takže se předpokládá, že na několik měsíců zmizí, aby to zvládl a zotavil se,“ dodal zdroj.

Fotogalerie
12 fotografií