Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babička rozparovačka odmítá přiznat, kolik lidí zabila! Zavřeli ji do blázince

Autor: lm - 
19. února 2016
20:17

Případ babičky rozparovačky šokoval Rusko! Tamara Samsonova (68) je podezřelá z brutální vraždy nejméně 11 lidí. Obětí je ale nejspíš mnohem více! Chladnokrevná vražedkyně odmítá přiznat, kolik životů má na svědomí.

Samsonova byla zatčena loni v červenci poté, co v okolí jejího bydliště v Petrohradě byly nalezeny lidské ostatky. Usvědčily ji záznamy z okolních průmyslových kamer, které ji natočily přímo při činu, když v kastrolu nesla uříznutou hlavu poslední oběti.

Babička rozparovačka se k vraždě Valentiny Ulanovy (†79), o kterou pečovala, doznala. Důchodkyni pilkou uřízla hlavu, kterou pak z domu vynesla v kastrolu. To podporuje teorii vyšetřovatelů, že své oběti jedla. V hrnci hlavu dost možná vařila.

Ruská prokuratura Samsonovou poslala do psychiatrické nemocnice v Kazani, která v dobách Sovětského svazu nechvalně proslula jako místo perzekuce oponentů režimu. Tady si babička rozparovačka pobude do doby, než se její případ dostane k soudu.

Vyšetřovatelé babičku rozparovačku viní nejméně z 11 vražd, ale Tamara s nimi odmítá spolupracovat. Policie přiznala, že bude velmi obtížné ženu usvědčit, protože se stále nepodařilo nalézt těla obětí. „Možná se nikdy nedozvíme, v jakém rozsahu babička vraždila,“ uvedl podle serveru MailOnline zdroj blízký vyšetřování. Kriminalisté nyní prověřují každé záhadné zmizení lidí z jejího okolí za posledních dvacet let.

Samsonova je mimo jiných podezřelá z vraždy svého manžela, tchyně a několika podnájemníků, kteří všichni záhadně zmizeli. Babička rozparovačka si vedla rusko-anglicko-německý deník, ve kterém vraždy popisovala. „Zabila jsem svého nájemníka Voloďu, rozřezala ho nožem v koupelně na kousky, kusy jeho těla jsem narvala do plastikových pytlů a ty pak vyhodila v různých částech Frunzenského rajónu (v Petrohradě),“ píše se v jednom záznamu, který vyšetřovatelé uvolnili.

tgbg ( 20. února 2016 07:48 )

Asi bývala vzorná komsomolkyně. Rusko země vzorných vrahů a šílenců.

Zobrazit celou diskusi