Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babička rozparovačka chycena při činu: V kastrolu nese uříznutou hlavu!

Autor: shp - 
26. srpna 2015
13:54

Na první pohled vypadá jako pomatená stařena, ale Ruska Tamara Samsonova (68) je vražedkyně podezřelá ze zabití 11 lidí, z nichž si na některých s velkou pravděpodobností pochutnala. Kanibalku natočila kamera přímo při činu, když v kastrolu nesla uříznutou hlavu poslední oběti.

Samsonova byla zatčena minulý měsíc poté, co v okolí jejího bydliště byly nalezeny lidské ostatky. Právě záznamy z okolních průmyslových kamer ji usvědčily a ruská prokuratura ji mohla poslat za mříže.

K zabití Valentiny Ulanovy (†79), o kterou pečovala, se již doznala. Pilkou jí uřízla hlavu, kterou pak z domu vynesla v kastrolu. To podporuje teorii vyšetřovatelů, že své oběti jedla. V hrnci hlavu dost možná vařila.

Hlava oběti nebyla dodnes nalezena. V Rusku kolovaly zvěsti, že byla nalezena v nedaleké škole, ale nebyla to pravda. Z babičky rozparovačky se stala na Východě známá legenda.

Policisté se zděsili, když v domě Samsonové nalezli deník, v němž detailně popsala, jak krutě zabíjela lidi po dobu dvou dekád. Deník byl navíc psán ve třech jazycích – rusky, anglicky a německy. Žena při vyšetřování s policisty příliš nespolupracuje.

Věřím, že spáchala všechny ty hrozné vraždy na druhé straně zdi mého bytu,“ prohlásila sousedka rozparovačky Marina Krivenko (53). „Přesto jsem ji nikdy neviděla agresivní, dokonce ani nezvyšovala hlas,“ dodala.

Video  Babička rozparovačka nese hlavu v hrnci.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

autentickej ( 26. srpna 2015 20:12 )

Já bych babiznu povolal do naší těžké republiky. Tady by se mohla nachalovat nějakých kanálů z politiky, lhostejno kterých. Všechno je to taková svoloč, že by jí prasklo bálo.

a-z- ( 26. srpna 2015 18:13 )

Nesla si hlavu na ovárek, no a co. Jestli to bylo něco jako Myloš, proč ne.

naidka ( 26. srpna 2015 17:24 )

Opr. v hrnci

naidka ( 26. srpna 2015 17:21 )

Že je hrnci hlava, to může tvrdit někdo s veelkou fantazií nebo rentgenovýma očima. Mně se zdá podezřelý ten igelitový pytel, který baba táhne ze schodů jako první.

6010 ( 26. srpna 2015 16:13 )

Škoda, že již nežije Karel Jaromír Erben.Ten by měl zase téma pro svojí Kytici a děti by se zase měly zase co učit.

Zobrazit celou diskusi