Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Knihovník posedlý kanibalem Hannibalem: Učitelce usekl hlavu samurajským mečem

Autor: so, shp - 
11. února 2016
14:12

Je posedlý filmovým kanibalem Hannibalem Lecterem, samurajskými meči a vražděním. Jeden z nejhledanějších zločinců Evropy, polský knihovník Kajetan Poznański (27) je stále na útěku. Skrývá se poté, co popravil ve Varšavě svou učitelku italštiny. Zabil ji katanou – samurajským mečem! Po muži pátrá i Interpol.

K surové vraždě, která otřásla celým Polskem, došlo 3. února v bytě Poznańského učitelky. Ženě, která je známá pouze jako Katarzyna J. (†30), uťal hlavu samurajským mečem, tělo opak rozsekal a jeho části si odvezl do svého domu.

V ruksaku a kufru. Na přemístění hrůzného nákladu si dokonce v klidu objednal taxíka. Ve svém domě už si asi s částmi lidského těla nevěděl rady, tak všechno zapálil a utekl. Od té chvíle ho nikdo neviděl. 

Polská kriminálka záhy zjistila, že Poznański nemá zatím jediný trestní záznam. Žil osaměle bez rodiny, z prohlídky jeho domu vyšla najevo jeho totální posedlost slavným filmovým vrahem Hannibalem Lecterem (snímek Mlčení jehňátek), měl rovněž velkou sbírku samurajských mečů.

Největší šok však přišel, když se zjistilo, že Poznański běžně publikuje v časopise Meander vydávaném státem dotovanou Polskou vědeckou akademií, kam posílal latinsky psané verše.

Mluvčí varšavské prokuratury Przemysław Nowak soudí, že Poznański je vysoce inteligentní. Je údajně možné, že vraždil už někdy předtím. Nebo se na další řádění teprve v úkrytu chystá…  

 

rumungro ( 11. února 2016 19:24 )

Ten knihouník neměl lehké dětství.Pomodleme se za něj,tak jako za ostatní chudáky,kteří nás zabíjí.

pepen ( 11. února 2016 16:31 )

Přál bych mu tu nejhorší smrt!!!!Myslím si,že by měli popravovat veřejně takové zrůdy-aby se ti ostatní báli,co je čeká!!!!

cukrenka ( 11. února 2016 15:04 )

Tak jednoduché to asi není. A kde je ta slušná a neslušná společnost? Kdyby bylo vše takto černobílé, tak je řešení raz-dva.

sores ( 11. února 2016 14:55 )

 Opět další nekvalitní který se nemůže změnit, tak do plynu s ním. Je to zmršený podčlověk který v e slušné společnosti nemá co dělat. Smrt takovým.

carisima ( 11. února 2016 14:37 )

 Katana je samurejský meč? Pane jo, a tak se někde říkává Katarinám.

Zobrazit celou diskusi