Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozsekal ji na kousky a masem pak krmil její malou dcerku: Zrůdná zpověď kanibala

Autor: štš - 
18. června 2015
23:31

Je to čtení jen pro otrlé. Brazilec Jorge Negromonte (54) společně s manželkou a milenkou zavraždili minimálně 3 dívky, které pak pojídali. Masem jedné z obětí (†17) dokonce krmili její dcerku (tehdy 18 měs.)!

Lidské zrůdy Negromonte, jeho žena Isabel Cristina (54) a milenka Bruna Cristina de Oliveira (27) lákaly do svého domu mladé chudé dívky.

Slibovaly jim peníze za hlídání dětí. Kanibal jim pak podřezával hrdla a porcoval jejich těla.

 O všem teď promluvil z vězení Pesqueira, kde si po loňském zatčení odpykává 23letý trest (jeho kumpánky dostaly 20 let).

„Ze zabíjení těch dívek mám jen záblesky. Pamatuji si krev tekoucí z hrdla a bezvládná těla,“ popisuje s tím, že jeho ženy pak maso nasolovaly a schovávaly do mrazáku. „Jedno tělo jsme jedli až pět dní. Maso jsme přidávali i do pšeničných placek empenadas, které jsme prodávali na trzích.“

Jednou z potvrzených obětí kanibalského tria je i Jessica da Silva (†17), kterou šílenci v roce 2008 nalákali do domu hrůzy v Guaranhunsu i s její dcerkou.

„Její maso chutnalo jako hovězí. Malé jsme ho dali k obědu den poté, co jsme Jessicu zabili,“ šokuje.

Dnes osmiletá dívka vyrůstá podle policie v nové rodině. Jessica da Silva (†17) je jedna ze tří potvrzených obětí. Jorge Negromonte dostal 23 let. Jeho žena Isabel Cristina 20 let. Stejně jako milenka Bruna de Oliveira.

V kobce vraždili, kosti pak zakopávali na zahradě. Kanibal si vedl notes, v němž všechny činy popsal. Napsal i „knihu“. Když policie loni v listopadu vtrhla do Negromonteho domu, našla i padesátistránkový notes s nadpisem Odhalení schizofrenika, v němž kanibal popsal rituály vraždícího tria.

Píše třeba, že pojídáním obětí chtěli očistit své duše: „Slyšeli jsme hlasy, které nás varovaly, že ty lidi musíme zabít, protože jsou špatní. Jedli jsme maso těchto zlých lidí jako očistný rituál, cítili jsme při tom úlevu.“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi