Režisér Petr Jákl musel kvůli filmu Ghoul projet sedm zemí po celém světě. Herce do drsného filmu o ukrajinském kanibalovi vybíral z 1574 lidí. A výběr těch nejlepších, které si nakonec do svého snímku vybral, byl mnohdy až za hranicí standardu.

Ukrajinské dívky se o hlavní roli doslova praly. Kvůli roli byly ochotné udělat cokoliv. Jákl z nich dostal to nejlepší, co v nich bylo. „Provokoval jsem je, dělal jsem všechno proto, aby se na mě naštvaly a pořádně mi to natřely,“ přiznal Blesk.cz režisér.

Pro každou ženu měl dokonce vymyšlený scénář, který chtěl, aby předvedla. Jen jedna ale přišla se svou vlastní verzí. „Řekla, že mi zahraje vlastní scénku, a najednou se přede mnou začala svlékat do naha,“ vysvětlil Jákl o dívce, která mu ukázala ňadra.

Hubenou tmavovlasou dívku, která se ve videu objeví jako poslední, rozpálil skutečně do běla. „Působila jako tichá dívka, tak jsem do ní rýpal tak dlouho, až mi nakonec vrazila facku,“ svěřil se Jákl, kterému na tváři zůstal rudý flek.

Tu si Jákl nakonec vybral do hlavní role. Herečka ale těsně před začátkem natáčení zkolabovala s vysokou horečkou, a režisér tak na poslední chvíli musel dívku nahradit tou, která se nakonec ve filmu objevila.

Podívejte se na video z castingů k filmu Ghoul.

Video
Video se připravuje ...

Ghoul casting magicbox

Fotogalerie
8 fotografií