Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odporný případ kanibalismu: Otec vysál své dceři (†3) krev a jedl její maso!

Policista ukazuje, kde došlo k otřesnému incidentu, při němž přišla o život teprve tříletá holčička.
Policista ukazuje, kde došlo k otřesnému incidentu, při němž přišla o život teprve tříletá holčička.  (Autor: Reprofoto Post-Courier)
Autor: INT, lm - 
12. října 2013
20:03

Obyvatelé Papuy-Nové Guineje jsou šokováni. Otec tu zavraždil svou tříletou dcerku obzvlášť brutálním způsobem. Vytrhl ji matce z náruče a pak z ní vysál krev!

Podle člena městské rady Johna Kennyho k tragické události došlo při návštěvě matky s dcerkou u otce. Partneři prý žili odděleně.

"Otec vytrhl dcerku z matčina náručí, přeskočil plot a utekl s ní do křovin a začal ji kousat," řekl Kenny pro místní deník Post-Courier. "Tiskl si holčičku k sobě, hluboce se jí zakousl do krku, jedl její maso a pil krev," popsal hrozivý útok.

Dva chlapci poblíž lezli po kokosových palmách. Když kanibala spatřili, běželi pro pomoc k nejbližší osadě. "On se jen smál a pokračoval v pojídání masa a saní krve," dodal Kenny. Tělo holčičky bylo nalezeno v křovinách, kde ji otec odhodil.

Rozzuření vesničané předali kanibala policistům. Ti otce obvinili z vraždy a kanibalismu. Místní věří, že muž byl posedlý. V odlehlých částech země je totiž stále praktikováno čarodějnictví.

nyctereutes ( 12. října 2013 22:01 )

"Obyvatelé Papuy-Nové Guineje jsou šokováni." Já vůbec. Kanibalismus tam byl donedávna celospolečenská záležitost...

Zobrazit celou diskusi