Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Děsivé video: Kanibal pojídá srdce padlého syrského vojáka!

Syrský rebel na videu pojídá srdce padlého vojáka
Syrský rebel na videu pojídá srdce padlého vojáka  (Autor: Reprofoto metatube.com)
Autor: shp - 
14. května 2013
12:26

Zvednuté žaludky, zděšení a mžitky před očima. Takové reakce vyvolává na internetu video, na kterém je viděn syrský opoziční rebel, který pojídá srdce padlého vojáka loajální prezidentovi Bašárovi Asadovi. Pokud patříte mezi slabší povahy, rozhodně si ho nepouštějte.

Video umístila na internet skupina věrná Bašárovi. „Záběry jsou zločinem přesahujícím veškeré meze,“ okomentovala děsivé video! „Přísahám Bohu, že sníme vaše srdce, Bašárovi vojáci, vy psi,“ říká muž na záběrech. Syrská opozice ale video neschvaluje.

Bašárovi vojáci, vy psi!

„Přísahám Bohu, že sníme vaše srdce, Bašárovi vojáci, vy psi,“ říká muž na záběrech. „Syrská opoziční koalice tento čin zásadně odsuzuje, potvrdí-li se, že se stal. Odporuje morálce Syřanů, stejně jako hodnotám a principům povstalecké Syrské svobodné armády. Tato armáda bojuje a nadále bude bojovat za čest každého Syřana, který usiluje o svobodu,“ uvedla koalice. Pravost videa tak nepřímo zpochybnila.

Pravost lze těžko ověřit

TV stanice CNN nemůže incident ověřit, ale hovořila s jedním z místních povstalců Tárikem Saídem, který tvrdil, že s mužem zachyceným na záběrech hovořil. Je prý jeho přítel. Případ se údajně stal před více než čtrnácti dny, po bitvě ve čtvrti Bábá Amr na západě města Homs. Muž na záběrech také říká: „Hrdinové z Bábá Amru jim vyřežou srdce, aby je snědli.“

Kanibalovi vyvraždili rodinu

Saíd prý příteli řekl, aby toto perverzní video stáhl. „Byl to izolovaný případ, jeho čin není charakteristický pro FSA, je to jen záležitost toho jediného člověka. Není to osoba, která sedí doma. Zabili mu dva bratry, zatkli matku i otce, zbytek rodiny je mimo domov,“ řekl o muži na videu Saíd. Boje v Sýrie si již vyžádaly na 70 tisíc obětí.

tenzmrtodvedle ( 9. listopadu 2014 12:43 )

 A co jako? To je jak biftek,ale musi to srdce byt jeste teply,jinak je to pro mekkejse

namoroman ( 14. května 2013 17:30 )

A kdo tam podle Tebe bude stavět tu vysokou zeď? Zase Američani?!

anka ( 14. května 2013 16:38 )

jasne....vsude, kde jsou problemy, tak ohradit vysokou zdi a at se tam pozabiji, ci zotrocuji ty slabsi - ale hlavne by jim do toho nemel nikdo kecat...

lysohlavek02 ( 14. května 2013 16:32 )

tak jinak....SFINĚ!!

lysohlavek02 ( 14. května 2013 16:30 )

..ančodlančo..bez těch tvých vysvětlujících keců by sme tady byli ztraceni...

Zobrazit celou diskusi