Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vraždící babička zabila syna (†18) a pobodala dceru před zraky zděšených vnoučat potřísněných krví

Autor: shp - 
30. ledna 2017
22:29

Neustála rodinnou hádku, přeskočilo jí v hlavě, vzala do ruky nůž a rozhodla se, že zabije své děti před zraky vlastních vnoučat. Janel Francis (45) z Pensacoly na Floridě začala bodat do svých potomků hlava nehlava. Syna ubodala k smrti, dceru se jí podařilo zranit tak, že skončila na jednotce intenzivní péče.

Janel Francis nyní čelí obvinění z vraždy vlastního syna Devana Francise (†18) a pokusu o vraždu dcery Gabrielle Torrence (24). Její děti ve věku čtyř a pěti let přitom byly svědky celé děsivé události, která je navždy poznamenala. Svědkovi, který byl na místě, vypověděly s hysterickým pláčem: „Babička právě zabila mámu.

Naštěstí to nebyla pravda. Gabrielle Torrence však skončila na jednotce intenzivní péče, kde se dosud léčí. Její bodná zranění jsou příliš vážná. Děti skončily prozatím v péči své prababičky, která s rodinou také bydlí. Vraždící babička je hospitalizována. Podle všeho se po vraždění začala sama bodat do hrudníku. V jakém je stavu, však není známo.

Co drsnou rodinnou hádku odstartovalo, není přesně jasné. Vztahy mezi příbuznými nebyly nejlepší, což ještě zhoršovala situace v malém domku. V něm žilo až příliš mnoho lidí. Celou situaci nyní vyšetřuje policie. Torrence se snad ze svých zranění dostane. Její matka se podle všeho zpoza mříží jen tak nedostane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání